Uludağ:Her mahalleye şeritli yol olacak

Güncelleme Tarihi:

Uludağ:Her mahalleye şeritli yol olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 14:05

Uludağ:Her mahalleye şeritli yol olacak

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'nın Sarıçam İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sürdürülen sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yol yapım çalışmalarına her zaman ağırlık verdiklerini belirterek, önceliği ise hiç asfalt yapılmamış ve çok kötü durumda olan yerler olduğunu ifade etti. Başkan Bilal Uludağ, “Kış aylarında da hava şartları uygun olduğu zamanlarda yol yapım çalışmalarımıza ekiplerimiz ara vermeden devam ediyor. Daha önce de eskiden köy olan birçok mahallemizde asfalt veya parke taşı ile yollar yaptık“diye konuştu.
ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPILACAK
Belediye Başkanı Bilal Uludağ, asfalt çalışmaları devam eden Ünlüce Mahallesi'nde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, meclis üyeleri Tahsin Şahin ve Hacı Ali Yaşar, Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile inceleme yaptı. Uludağ,” Bundan sonra yapılacak olan tüm yollarımızda şerit uygulaması sürecek. Fen işlerine bağlı yol ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Tek amacımız Sarıçamlılara hizmet etmek. Bizler bunun için seçildik.  Daha önce de söylediğimiz gibi 2018’de de asfalt hamlemiz aralıksız sürecek” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!