Uludağ’da şimdi moda bu

Dokuz günlük tatili fırsat bilip soluğu Uludağ’da alan sosyetiklerin yeni merakı ise kar motosikleti... Hemen hepsi bu aletle dolaşmak için sıraya girmiş durumda...

Süreyya Yalçın da onlardan biri... Önceki gün Yalçın, Amerika’dan aldığı kovboy motifleriyle süslü kayak tulumunu üzerine geçirip atladı motosiklete ve uzun süre dolaşıp durdu tek başına. Hayri Yazıcı’nın kızı Bahar ile eşi Ozan Şer de ondan geri kalmadı. İkinci bebeklerini iki ay önce kucaklarına alan ve Miami’den geçtiğimiz hafta dönen Şer çiftinin neşelerine diyecek yoktu.

Dağda buluştular

Yaz sezonunu her yıl olduğu gibi Bodrum-Türkbükü’ndeki evlerinde geçiren Hülya-Metin Aşık çiftinin kış tatili tercihi de değişmedi. Çift ilk fırsatta Uludağ’ın yolunu tuttu. Metin Bey, gündüz saatlerini İbrahim Tatlıses ve diğer sanatçılarla iddialı tavla maçlarıyla değerlendirirken, Hülya Hanım ise vaktini genellikle arkadaşı Zeynep Us’la geçirmeyi tercih ediyor. Zaten objektiflere de yine bir arada, Us’un lap top’unun başında takıldılar. Bu arada Bodrum-Türkbükü’nde geçtiğimiz yaz açtıkları Nana Beach’i Uludağ’a taşıyan Zeynep Us ile eşi Ziya Bey’in, şimdi kış tatilcilerine hizmet verdiklerini ekleyeyim.

Beyaz örtü onları da çekti

Bayramda Uludağ’a akın eden tanınmış simalar arasında eski bakanlardan Cavit Kavak da var. Tatile eşi Neşe Hanım ve çocukları ile birlikte çıkan Kavak, gün boyunca kayak yapıp uçsuz bucaksız beyazlığın tadını çıkarıyor. Le Chalet’de kalan aile, pazartesinden önce Uludağ’dan ayrılmayı düşünmüyormuş.

Atina’da şube açacak

Nişantaşı-Valikonağı Caddesi’ndeki Komşu Kebap Evi, 1 yaşında... Kemal Koç’un patronluğunda geçtiğimiz yıl hizmete giren mekanın müdavim listesi de bir hayli uzun... Sosyetenin zaman zaman kebap günleri bile düzenlediği Komşu’da Mehmet Berker, Zeynep Çarmıklı, Taha Tatlıcı, İlker İnanoğlu gibi isimlere rastlamak mümkün... Bu arada Koç’un önümüzdeki aylarda hayata geçirmeyi planladığı sürpriz bir de projesi var. Kemal Bey, gelen teklifler üzerine Atina’da Komşu Kebap’ın bir şubesini açmaya karar vermiş.

Boyner yaz-kış rengarenk

Yaz aylarını Bodrum’daki evinde geçiren İsmail Boyner, kış sezonunu açtı. Boyner, bayram tatilini fırsat bilip, köpeklerini de alarak Uludağ’a çıktı. Şimdi gün boyu pistten ayrılmıyor ve profesyonel kayakçıları aratmayan stiliyle ilgi çekiyor. Öte yandan yaz aylarında kullandığı ve renkli kişiliğini yansıtan pareolarının yerini rengarenk kayak tulumunun aldığı da dikkatten kaçmıyor.
Yazarın Tüm Yazıları