Uludağ’da gündüz spor gece eğlence

Kayak merkezi Uludağ, geçtiğimiz hafta sonu Bonus Snow Masters yarışlarına ev sahipliği yaptı. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen organizasyonda gündüz dört farklı kategoride kayak ve snowboard yarışları yapıldı.

Haberin Devamı

Yarışlarda Avi Habib ve Aslı Başar gibi ünlü isimler de hünerlerini sergiledi. Uludağ geceleri ise Ayyash Bar’da sahneye çıkan Altay ve Grand Yazıcı’da sahne alan Fettahcan’ın şarkılarıyla ısındı. Ali Ağaoğlu’nun da aralarında olduğu birçok ünlü isim, kar üzerinde şampanya ve havai fişek patlatarak sabaha kadar eğlendi.

Asmalı’da eğlenceli geceler

Tolga Çinkitaş’ın işlettiği, Asmalımescit’teki Aperativo’da haftanın her günü farklı bir eğlence var. Salı geceleri DJ Cüneyt Kurt, perşembeleri de  DJ David Şaboy’un performans sergilediği mekân, çarşambaları da “Sadece Türkçe Müzik Gecesi”ne ev sahipliği yapıyor.

Lezzet okulu açtı

Yemek kitapları yazan Elif Edes Tapan’dan sonra eşi Okan Tapan da yeme-içme sektörüne el attı. Tapan, servis ve lezzet akademisi “USLA”yı (Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi) hizmete soktu. USLA, otel, restoran ve mutfak sektöründe kariyer yapmak isteyenlere uluslararası arenada geçerli bir sertifika veriyor. Akademide Elif Edes Tapan da workshop’lar düzenleyecek.

Haberin Devamı

Kış sezonu açıldı

Renaissance Polat Erzurum Hotel, 2011-2012 kış sezonu açılışını bir davetle duyurdu. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat’ın ev sahipliğinde düzenlenen davete İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de katıldı.

Acemi çapkın

Celal Çapa’nın oğlu Emre Çapa, önceki gün Nişantaşı’nda kız arkadaşı Zara Taş’la görüntülendi. Babası Celal Bey ve annesi Şebnem Hanım kadar objektiflere alışık olmayan Emre Çapa, fotoğraflarının çekildiğini fark edince panikleyip sevgilisinin yanından uzaklaştı...

Yazarın Tüm Yazıları