Ülkügücü Spor, zaferini kutladı

Güncelleme Tarihi:

Ülkügücü Spor, zaferini kutladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2018 15:56

Ülkügücü Spor, zaferini kutladı

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA 1'inci Amatör Küme'de namağlup şampiyon olarak zirveye çıkan Ülkügücü Spor futbolcuları ve teknik heyeti, şampiyonluğu kutladı.
İki sezondur namağlup tur atlayan Adana Ülkügücü Spor, şampiyonluk için tören düzenledi. Kentteki bir otelde gerçekleştirilen kutlamaya, futbolcular, teknik heyet ve yakınlarıyla çok sayıda taraftar katıldı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı ve çok sayıda konuğun katıldığı gecede konuşan Kulüp Başkanı Hüseyin Çalış, kazanılan zaferin kendileri için büyük bir övünç kaynağı olduğunu anlattı.
BAŞKAN KUTLADI
4 yıllık hizmet maratonunda başarılı sporcuların Adana’dan yetişmesi için de çabaladıklarını aktaran Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, "Futboldan güreşe, judodan atletizme, yüzmeden basketbola her branşta sporu destekliyoruz. Ülkügücü Spor, Adana’daki sportif faaliyetlere renk getirdi. Adana’ya 4 yılda 8 yeni spor tesisi kazandırıp, 1 spor tesisinin de bakım ve onarımını gerçekleştirdik. 6 dönüm alanda 10 bin metrekare kapalı alan sahip ASKİ Atatürk Spor Salonu’nu kente kazandırdık. Sporun ve sporcunun her daim yanındayız. Ülkünün gücü inancın başarısıdır. Ülkünün gücü Afrin’de kahraman Mehmetçiklerimizin destan yazışıdır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!