Ülkü'den 3 birincilik

Güncelleme Tarihi:

Ülküden 3 birincilik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 12:50

2017 Türkiye Pist Şampiyonası yarışlarında Kocaeli Körfez Yarış Pisti'nde düzenlenen yarışlarda İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü adına yarışan Ümit Ülkü, 3 birincilikle döndü.

Haberin Devamı

 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen 2017 Türkiye Pist Şampiyonası Körfez Yarış Pisti'nde start aldı. Yarışlara İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü yarışçıları damgasını vurdu. Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü, Maxi kategoresinde yarıştı. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarışlarda, Maxi grupta Ülkü birinciliği göğüsledi. Ülkü Motorsporları Kulübü yarışçısı Galip Atar ise Super Grup yarışlarında birinciliği elde etti.

Maxi grup yarışında piste ilk defa çıkan Nissan GT-R Nismo aracıyla yarışan Ülkü, iki birincilik elde etti. Opel Cup yarışında da bir birincilik elde eden Ülkü, "Körfez yarışları hem benim hem de Ülkü Motorsporları Kulübü açısından çok iyi geçti. Yarışmalarda pistin en iyi derecesini elde ederek pist rekorunu kırdık. Maxi grupta iki yarışta da birinci geldik. Opel Cup yarışlarında birincilik ve dördüncülük derecelerini elde ettim. Sonuçta üç yarışta üç birincilik kazandık. Ülkü Motorspor Kulubü olarak ise takımlar birincisi olduk. Kendi takımımızdan Galip Atar Super Grupta birinci sırada yer aldı" dedi.

Haberin Devamı

Pist Şampiyonası'nda toplam 10 yarış yapılacağını belirten Ülkü, ikinci ayağın bir buçuk ay sonra Yunanistan'da gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!