Ülkü Ocakları’ndan Lokma

Güncelleme Tarihi:

Ülkü Ocakları’ndan Lokma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:18

DENİZLİ ÜLKÜ OCAKLARI LOKMA HAYRI YAPTI

Denizli Ülkü Ocakları tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. Yıldönümü, Muharrem ayı ve şehitlerimiz için lokma dağıtıldı.
Saltak Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü yanındaki yeni Ocak binasında gerçekleştirilen etkinliğe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili adayı Emin Haluk Ayhan, Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yusuf Garip, Merkezefendi Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Metin Karakurt, Milletvekili adayları, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, Kamu Sen’e bağlı Sendika Başkanları, eski Ülkü Ocakları Başkanları, Ülkücüler, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yıldönümü, şehitlerimiz ve mübarek Muharrem ayı nedeniyle lokma hayrı düzenliyoruz. Allah kabul etsin katılımcılara teşekkür ediyorum. Cumhuriyet, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı, bir milletin yekvücut bir şekilde verdiği varlık mücadelesi, bir cesaret ve iman örneği olan Kurtuluş Savaşımızın tarihi neticesidir. Millet tarihinin en acı günlerinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkomutanlığında verilen kutlu mücadele, Aziz Milletimizin hür ve bağımsız yaşama iradesinin kurumsallaşmış tezahürü olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ile devam etmiştir. Cumhuriyet idaresi, şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatan toprağında yaşayanlar arasında, sınıf ve zümre farkı olmaksızın, Türk Milleti’nin bir bütün hâlinde, kaynaşmış bir millet kitlesi olarak varlığını sürdürmesi ülküsünün ifadesidir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!