Ülkü Ocakları Başkanı Kılavuz: Gerektiğinde bu vatan için silahımızı alır savaşırız

Güncelleme Tarihi:

Ülkü Ocakları Başkanı Kılavuz: Gerektiğinde bu vatan için silahımızı alır savaşırız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 13:46

Ülkü Ocakları Başkanı Kılavuz: Gerektiğinde bu vatan için silahımızı alır savaşırız

Haberin Devamı

 

BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-ÜLKÜ Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, içimizde birçok memleket düşmanı olduğunu belirterek, "FETÖ'sü bir taraftan, PKK'sı, IŞİD'i bir taraftan, YPG, TİKKO'su bir taraftan. Ne kadar sütü bozuk, ne kadar mayası bozuk şerefsiz var ise bizlere kurşun sıkmakta. Bunlara izin vermeyeceğiz. Şehit kanıyla sulanmış cennet vatanımızı asla böldürmeyeceğiz. Askerimize polisimize güveniyoruz. Ama gerektiğinde bu millet için silahımızı alırız bu vatan için savaşırız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Bu bayrağımızı sonsuza kadar dalgalandıracağız" dedi.


Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'nde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Mustafa Yamacı, Ülkü Ocakları Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural, MHP Babaeski İlçe Başkanı İlkay Aladağ, MHP Babaeski Eski İlçe Başkanı Zafer Akıncı, Ülkücü İşçiler Derneği Kırklareli İl Başkanı Hakan Kandemir, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, ADD Babaeski Şube Başkanı Binnur Güdücüler, Balkan Türkleri Derneği Başkanı Mümin Gençoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta, 'Kerkük Türk'tür, Türk kalacak' sloganları atıldı.


Ülkü Ocakları Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural, "Bugün buraya kuvvetli bir ses ve güç olmak için geldik. Bir olduk diri olduk. Bu davanın her zaman neferleri olduk. Attığımız her adımda, Alparslanları, İstanbul'un Fethi'ndeki Fatih Sultan Mehmetleri, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş'i rehber edindik. Yollarına can koyduk, baş koyduk. Yüreğimizde iman ile Türk varlığına kendimizi kurban ettik. Karındaştan öte kardeş olduk. Türk milletinin ebedi bekası için mücadele etmeye tüm varlığımızla, büyük turan hedefine yürüyeceğimize and içtik. İşte bu şuurla bu ocaktan yetişecek gençler, bu ülkenin teminatı ve bu milletin göz bebeği olacaktır" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Ülkü Ocakları bir il ve ilçe için Cenab-ı Allah'ın bir lütfudur. Çünkü biz Ülkü Ocakları'nı tarif ederken âlimler tekkesi kadar kutsal, Peygamber ocağı kadar mübarek, asker ocağı kadar disiplinlidir. Ülkü Ocakları, Hoca Ahmet Yesevi'nin yakmış olduğu ateşin, bugünkü devamı olarak hizmetlerini devam ettirmektedir. Yani Ülkü Ocakları'nda hem alp hem de erenler yetişmektedir. Ocaktaki tüm kardeşlerimiz Anadolu'nun her köşesinde Türk milletine ve İslam Alemi'ne hizmet için gayret etmektedirler. Biliyorsunuz Ülkü Ocakları'nda birçok yiğidimizi yetiştirdik. Her biri imanlı, ahlaklı, onurlu, dürüst, çalışkan, feraset sahibi, insanlara saygılı, merhametli ve hürmetli bir şekilde yetişmişlerdir. Bu yüzden, ocaklarımız ülkenin her yerinde çalışmalarını devam ettirmektedir. Ülkü Ocakları Türk milletinin her zaman önemli bir noktası olmuştur. Çünkü Ülkü Ocakları, Türk milletinin birliğinin, dirliğinin, varlığının teminatıdır. Kendilerinden çok milleti ve devleti için çalışan yiğitlerin adresi Ülkü Ocakları'dır. Yalnızca Türkiye değil dünya çapında güçlü bir kuruluştur" dedi.

GEREKTİĞİNDE BU MİLLET İÇİN SİLAHIMIZI ALIR, VATAN İÇİN SAVAŞIRIZ
Kılavuz, "Değerli dava arkadaşlarım, içimizde birçok memleket düşmanı vardır. FETÖ'sü bir taraftan, PKK'sı, IŞİD'i bir taraftan, YPG, TİKKO'su bir taraftan. Ne kadar sütü bozuk, ne kadar mayası bozuk şerefsiz var ise bizlere kurşun sıkmakta. Bunlara izin vermeyeceğiz. Şehit kanıyla sulanmış cennet vatanımızı asla böldürmeyeceğiz. Askerimize polisimize güveniyoruz. Ama gerektiğinde bu millet için silahımızı alırız bu vatan için savaşırız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Bu bayrağımızı sonsuza kadar dalgalandıracağız" dedi.

Konuşmasında Suriye'de yaşanan iç savaşa da değinen Kılavuz, "Değerli kardeşlerim, Suriye'nin durumu ortadadır. 6 yılı geçmiş bir süre içerisinde, 400 binden fazla insan hayatını kaybetti. Özellikle Müslüman Türk insanlar, dindaşlarımız, soydaşlarımız daha fazlasıyla katledilmiştir. Ülkemizde 4 milyonun üzerinde sığınmacı var. Kimisi Avrupa'ya göç etmek isterken, sularda boğuluyor. Bir taraftan denizin kıyısına vuruyorlar. Bodrum sahiline vuran Aylan bebeği bir düşününüz. Yine Ümran bebeği hatırlayınız kanlar içinde. İşte vatanı olmayanların ne sahibi olur ne de bir başka şeyi. O yüzden vatan bizim hem anamız hem babamız hem de yârimiz sevdamızdır. Vatanımıza sonsuza kadar sahip çıkacağız"  dedi.

KERKÜK'TE OYUN BÜYÜK
Kerkük'te yaşananlara değinen Kılavuz, "Atalarımızın emaneti, ecdadımızın yadigarı olan Kerkük'te oyun büyüktür. Orada da postal yalayıcısı şerefsiz Barzani, soydaşlarımızı yok etmek istiyor. Yine bölgeyi kanla sulamak istiyor. Bu şerefsizlere taviz vermeyeceğiz. Soydaşlarımız asla yalnız değildir. Kerkük, Türk vatanıdır. Kerkük'teki soydaşlarımız sonuna kadar müdafaa edilecektir. Onlarla beraber omuz omuza, sırt sırta kalacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli şöyle bir ifadede bulundu. 'Kerkük'ün varlığı için birliği için en az 5 bin ülkücü hazırdır' dedi. Biz liderimizin emrindeyiz kendisi 5 bin dedi, biz imanımızla inancımızla, varlığımızı milletimize ve devletimize adayarak, 100 binlerce kişi hazırız" ifadelerini kullandı.

GENÇLİĞE KURULMUŞ OYUN DA BÜYÜKTÜR
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, gençlere uyuşturucu tuzakları kurulduğunu belirterek, "Gençliğe kurulmuş oyun da büyüktür. Uyuşturucu madde bağımlısı bir gençlik yetiştirilmeye çalışılıyor. Sentetik uyuşturucular, esrarlar, eroinler, sayısızca bağımlılık yaratacak maddeyle, gençliğimizin hayatı karartılıyor geleceği yok ediliyor. Bu tehlike terörden de tehlikelidir. Onun için gençliğimizi yakından takip etmek ve sağlam bir geleceğe erişmemiz gerekiyor. Bu yavrularımız bize emanettir. Bu yüzden bana ne diyemeyiz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersek, o yılan gün gelir bize de dokunur" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!