GeriSeyahat Ülkeler ve müzikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ülkeler ve müzikleri

Ülkeler ve müzikleri

Anılarınızı canlandırın

Hürriyet'in armağanı bu CD'lerde neler yok ki. Tanıdık, eski günlere götürecek, anılarınızı canlandıracak romantik parçalar... Kıpır kıpır, insanı yerinden oynatacak ritmler... Her türlü dansa uygun melodiler... Dinlememiş olanlara ise dünyada insanların en çok hangi şarkıları dinlediğini anlatabilecek bir seçme. Hem ülkeleri, onları en iyi yansıtabilecek olan müzikleriyle tanıyın; hem hoş bir müzik arşivine sahip olun, hem de keyifli saatler geçirin.

YERİNİZDEN HOPLATACAK

İtalyan müzikleri CD'sinde, ünlü O Sole Mio'dan Volare'ye, L'Italiano'dan Ti Amo'ya kadar yirmi güzel ve ünlü İtalyan şarkısı var. İspanya CD'sinde ise La Bamba, La Cucaracha gibi parçalarla yerinizde duramayacak, Amor Amor, Granada ile hayallere dalacaksınız. Ve, Japon müziğini de tanıma şansına sahip olacaksınız. Brezilya albümünde ise en ateşli latin müzikleri var.

BİR ARŞİVİNİZ OLSUN

Türkiye'de artık müzik arşivi olayının yaygınlaşmaya başladığını belirten İzzet Öz, ‘‘Bu serinin en önemli yanı, insanlara arşivlerinde değişik ülkelerin müziklerini bulundurma şansı vermesi’’ diyor. Öz'e göre, İspanyol ve İtalyan müzikleri Türkler tarafından en çok tercih edilen ve en yakın bulunan müzikler. Brezilya müziği de öyle. Japon müziği ise meditasyon gibi, rahatlamak için ideal. ‘‘Evinize çok kitap alıyorsunuz. Buna da onun gibi, bir arşiv olarak bakmak lazım’’ diye ekliyor.

MÜZİKLE YOLCULUK

Hürriyet sizi müzik dünyasında bir gezintiye çıkarıyor. Dünyanın en ünlü müziklerinden oluşan bir arşive sahip olabilmeniz için yeni yılın ilk büyük kampanyasını başlatıyor. Bu kampanya sayesinde Dünya Müzikleri Serisi'nin ilk dört CD'sine sadece 25 kupona sahip olabileceksiniz. Orijinal kutularında ve altı milyon Lira değerindeki ilk dört CD, İtalya, İspanya, Brezilya ve Japonya'nın en popüler şarkılarını içeriyor.

False