Ulan İstanbul'da polis Nevizadeler'i yakalıyor

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbulda polis Nevizadeleri yakalıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 10:10

Selami Şahin'in de misafir olarak katıldığı yeni bölümde Derya memleketine dönüyor, Nevizadeler'i polis yakalıyor. Ulan İstanbul’un 29 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak 28. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazır.

Haberin Devamı

Ulkan İstanbul'aa Selami Şahin misafir oyuncu olarak katılıyor. Derya ekipten ayrılıp memlekete dönme kararı alır. Birbirinden kopacak olan ekip duygusal anlar yaşarken, beklenmedik biçimde çevrelerinde polisler belirir. Nevizadeler yolun sonuna mı gelmiştir? Ekibi hapis günleri mi beklemektedir?

Ekip, tezgahları sonlandırıp, İstanbul defterini tamamen kapatmaya hazırlanırken, Şehriban Derya'nın kiminle öpüştüğünü araştırmak için casusluk yapmaya koyulmuştur. Diğer yandan Derya'nın babası sonunda hapisten çıkar.

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım ve Caner Özyurtlu’nun paylaştıkları, yönetmen sanfalyesinde Murat Onbul’un oturduğu pazartesi günlerinin fenomen dizisi bu sefer hüzün dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Ulan İstanbul’da da Kandemir Nevizade ve ekibi temel felsefe olara ‘Adaletli Çalmak’ı benimsemiş ve “İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklamak” felsefesini benimsemiştir.

Ulan İstanbulda polis Nevizadeleri yakalıyor

Kendilerine gariban insanların paralarını çalan insanları hedef alan sevimli hırsızların biriktirdiği bütün paralar bir gece yarısı ‘Sabah ezanının ne zaman okunduğunu en iyi müminler ve hırsızlar bilir’ deyip duran kapı komşuları Hayati tarafından çalınmıştı. Yaklaşık 1 trilyonu cebe indiren Hayati’ni (Seslendirme sanatçısı ve tiyatrocu Beyti Engin 18 Eylül 1981 Çanakkale doğumlu) keyfine diyecek yoktu.

Ulan İstanbul 28. BÖLÜM FRAGMANI – 29 ARALIK PAZARTESİ

BAKMADAN GEÇME!