Ulan İstanbul izle yeni bölümde Hayati rapçi oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul izle yeni bölümde Hayati rapçi oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 09:37

Nevizadeler'in evin içinde gizli bir not bulması, Hayati'nin rap müzik yapması ve Esra Dermancıoğlu'nun konuk oyunculuğu yeni bölümü damga vuracak. Ulan İstanbul 24. yeni bölümüyle 1 Aralık pazartesi saat 20.00'da Kanal D'de. Hayati'nin Kandemir'e bestelediği bu şarkı çok güldürecek!

Haberin Devamı

Bugün günlerden Ulan İstanbul!

Derya ve Yaren evinin içinde gizli bir not bulurlar. Bu notun içinde, “Evlatlarım darda kalırsanız, küçük odayı kazın” yazmaktadır. Küçük odayı kazmaya çalışan çete altınlara ulaşmaya çalışmaktadır.

Ulan İstanbul yepyeni bölümüyle 1 Aralık pazartesi günü ekranlara gelmeye hazır.

Altınların kokusunu 10 kilometre uzaktan alabilen Hayati ise Nevizade ailesini yakın takibe alır ve onlara özel bir rap şarkısı hazırlar. Bu şarkıda Hayati’ye karısı ve çocuğu da eşlik eder. Ayrıca yeni bölümde Esra Dermancıoğlu da misafir oyuncu olarak yer alıyor. Bakalım Nevizadeler bu sefer kötü insanları dolandırmak zorunda kalmayıp altınlara ulaşabilecekler mi?

Ulan İstanbul izle yeni bölümde Hayati rapçi oluyor

Haberin Devamı

Ulan İstanbul izle yeni bölümde Hayati rapçi oluyor

Kandemir en sonunda Ferdi ve Derya'nın aşkını kabul ediyor... Ulan İstanbul’un 1 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan 24. yeni bölümde Kandemir Ferdi’den özür diler. Derya ve Ferdi’yi karşına alıp konuşan Kandemir, “Git demek istemedim be oğlum, birbirinizi sevdiğinizi görüyorum. Mevlana’dan iyi mi bileceğiz oğlum? Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer, aşka ne diye hayret ediyorsun, etme…” diyerek onların gönlünü alır. Ulan İstanbul yeni bölümde Ferdi ile Derya’nın mutluluk anlarına Selami Şahin ve Burcu Güneş’in birlikte düet yaptıkları “Ben Bir Tek Seni Sevdim” şarkısı damga vuracak.

İşte o şarkının sözleri:

Sen uyurken
Hasretin dökülür gecelerden
Sokaklara
Gelir yüreğime çöker

Her gün başka bir pencerede
Sensizliğim yollarına bakar
Ve boynunu büker

Ben bir tek adam (kadın) sevdim
O da sensin, o da sensin
Ben bir tek sende yandım
Alevlendim, delilendim

Ben bu sevdayı
Yemin bildim, söz bildim
Ben bu sevdayı kutsal bildim

BAKMADAN GEÇME!