Ulan İstanbul 12. bölümü fragmanı yayınlandı! (Çete kaçış planları yapmaya başladı)

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul 12. bölümü fragmanı yayınlandı (Çete kaçış planları yapmaya başladı)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2014 15:06

Yaz döneminde reyting rekorları kıran Ulan İstanbul yeni bölümü ile Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ulan İstanbul’un yeni bölümünde neler olacak? Çete ihtiyacı olduğu 1 milyon TL’yi toplamıştır ve artık kaçış planları yapmaya başlar. Ulan İstanbul’un 12. Bölüm fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaz ekranlarının sevilen dizisi Ulan İstanbul 12. bölümü ile yarın akşam Kanal D ekranlarında olacak. Ulan İstanbul saat 20:00’da izleyicilerin karşında olacak. Ulan İstanbul’un son bölümünde neler olacak?

ULAN İSTANBUL 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kandemir ve çete artık oyunun sonuna gelmek üzere. 1 milyon TL’yi toplayan çete artık kaçış planları yapmaya başlamıştır. Kandemir ve Doğan, Vahit Akça’dan istedikleri parayı koparmayı başarır; ancak bu durumu hazmedemeyen Akça, Kandemir ve Doğan’a ulaşmak için çalışmalara başlar.

ULAN İSTANBUL 12. BÖLÜM FRAGMANI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

Albüm teklifi alan Yaren ise aşkı ile sanatı arasında seçim yapmak zorunda kalır. Çete yaptığı son vurgunla, Kaptan’ı kurtaracak parayı bulur ve herkes sonraki hayatı için plan yapmaya başlar. Çete bir yandan da gittiklerini mahalleliye hissettirmemek için planlar yapar.

Haberin Devamı

Ceyhun’a Derya’yı istemek için Ceyhun ve Şehriban harekete geçerler. Ceyhun sonunda Derya’ya evlenme teklifi eder. Ertesi gün kaçacakları için Kandemir Şehriban’a, Derya’da Ceyhun’a evet der.

Vahit Akça ise kendi yöntemleriyle Doğan’a ulaşmayı başarır. Derya ve Ceyhun kendi aralarında söz kesip eğlenmeye başlarlar ama o anda hiç beklenmedik bir sürpriz olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!