Ukraynalı çocuklar dünyaya açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Ukraynalı çocuklar dünyaya açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 11:31

Ukraynalı çocuklar dünyaya açılıyor

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'ne 'Çocuklara Dünyayı Aç Projesi' kapsamında Ukrayna'dan gelen 30 kimsesiz çocuk, YDA Dalaman Havalimanı'nda törenle karşılandı.

'Çocuklara Dünyayı Aç Projesi' için Dalaman'a gelen 30 Ukraynalı çocuk havalimanında gördükleri ilgi nedeniyle büyük mutluluk yaşadı. Anex Tour tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Ukraynalı çocukları ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, "Ukrayna bizim dost ve kardeş ülkemiz. Projeyi hazırlayan Anex Tour ekibini de böylesine anlamlı bir proje için tebrik ediyorum. Pojenin dünya çocuklarının kardeşliği için bir örnek olmasını temenni ediyorum. Bölgemizde misafir ettiğimiz Ukraynalı çocukların gelecekte bir Türkiye gönüllüsü olacağına canı yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Çocukları 1 hafta boyunca Fethiye-Ölüdeniz bölgesinde Liberty Hotels lykia'da misafir edeceklerini belirten Anex Tour Dalaman Kontrat Müdürü Mustafa Özden ise, "Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Ukrayna'da yaşayan kimsesiz yetim çocukları 'Discover The World For Children' etkinliği için bu yıl ilk de defa ağırlıyoruz. Bu güzel çocuklar ilk defa yurtdışına çıkmanın heyecanı ve cennet bölgemizi tanımanın mutluluğu içindeler. Biz de aynı onlar gibi bu heyacan ve mutluluğu yaşıyoruz. Onlar için 7 gün boyunca çok güzel ve dopdolu eğlenceli bir program hazırladık" dedi. Muğla'ya gelen çocukların Ukrayna'daki 4 farklı yetimhanede kalan çocuklar olduğunu söyleyen Anex Tour Ukrayna Pazarlama Müdürü Yulia Krasilnikova, özellikle spor ve sanat alanında kendilerini gösterenleri Türkiye'ye getirdiklerini belirterek çocukların hem tatil yapacağını hem de sosyal etkinliklere katılacağını dile getirdi.

Cihan KAYA / DALAMAN (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!