Ukrayna Fuarı'nda Kemer tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

Ukrayna Fuarında Kemer tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 11:07

Ukrayna Fuarı'nda Kemer tanıtımı

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi, UITT Ukrayna Fuarı'nda açılan stantta tanıtılıyor.

Kemer'in tanıtım çalışmaları kapsamında birçok ülkede fuarlara katılan Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB), Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Belediyesi, bölgenin önemli turizm pazarlarından Ukrayna'da başlayan UITT 2016- Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'ndaki standında çalışmalara başladı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün de katıldığı tanıtım çalışmalarında fuar alanına gelen ziyaretçiler Kemer standına ilgi gösterdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal da Kemer standını ziyaret ederek bilgi aldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ukrayna Fuarı'na bu sene Türk şirketlerinin ilgisinin geçen yıllara oranla daha yüksek olduğunu söyledi.

KETOB Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç da Kemer standına geçen senelerden daha fazla ilgi olmasından memnun olduklarını, belediye ile diğer fuarlarda olduğu gibi Ukrayna Fuarında da Kemer'i en iyi şekilde tanıtmak için çalışacaklarını aktardı. Belediye Başkanı Mustafa Gül ile acenteleri ziyaret edeceklerini anlatan Mustafa Kılıç, fuarın ikinci günü anket çalışması yapacaklarını ve ankete katılanlar arasında bir aileye tatil hediye edeceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!