Ujfalusi Ä°stanbul'a geldi

Güncelleme Tarihi:

Ujfalusi Ä°stanbula geldi
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 19, 2011 16:24

Galatasaray'ın İspanyol kulübü Atletico Madrid'den transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

UJFALUSI Ä°STANBUL'DA - Foto galeriÂ

Bugün öğlen saatlerinde Prag'tan İstanbul'a gelen Ujfalusi yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-kırmızılı kulübe bağlayacak olan resmi imzayı atcak.

REYES DE GELÄ°YOR

Ujfalusi'nin bugün İstanbul'a gelmesinin ardından dikkatler Forlan ve Reyes'e çevrildi. Bu iki oyuncunun menajerleri ve kendileri ile yapılan görüşmeler sonrasında Reyes'in de önümüzdeki sezon Sarı-kırmızılı formayı giymesi kesinlik kazandı. İspanyol yıldız, salı ya da çarşamba günü İstanbul'a gelecek ve Sarı-kırmızılı kulüple resmi sözleşme imzalayacak.

Her zaman temkinli konuşması ile bilinen Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst de, Reyes'in transferinin bittiğini doğrulayarak, bu haftanın ilk günlerinde Reyes'in İstanbul'a geleceğini söyledi. Dürüst'ün açıklamasına göre, Forlan'ın transferi için görüşmeler sürüyor ve bu oyuncunun transferinin bitme olasılığı oldukça yükseldi. İkinci başkan Dürüst, bir kaleci ve orta sahaya bir yabancı futbolcu takviyesi daha yaparak kadroyu yeni sezon için hazır hale getireceklerini vurguladı

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BORSAYA BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Atletico Madrid'in Çek defans oyuncusu Tomas Ujfalusi'nin transferine ilişikin görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Bugün İstanbul'a gelen Tomas Ujfalusi'nin Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

UJFALUSI KÄ°MDÄ°R?

Tam adı: Tomas Ujfalusi
DoÄŸum tarihi: 24 Mart 1978
Uyruğu: Çek Cumhuriyeti
Boyu: 185 cm
Mevkii: Defans
Milli takım kariyeri: 77 maç 2 gol

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!