UHDP: Uykuya Hayır Diyenler Partisi

Güncelleme Tarihi:

UHDP: Uykuya Hayır Diyenler Partisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 00:00

Bir seri halinde planlanan, sabaha kadar sürecek Insomnia partilerinin ilki bu akşam Beyoğlu The Hall’da. Partinin teması 1960’lar. İşi öyle sıkı tutuyorlar ki, katılacakların kıyafet kiralayacakları yerler bile ayarlandı.

Begüm, iletişim sanatları öğrencisi; 20 yaşında. Sezen de 20 yaşında ama o halkla ilişkiler okuyor. Derya onlardan 3 yaş büyük ve bir gıda kalite kontrol uzmanı. Seyhun 25 yaşında, reklamcı. En büyükleri Atalay, 31 yaşında. O da reklamcı. Üzerlerindeki 60’lar kıyafetleri Gardrobe’dan. Beyoğlu’nda bir kostümcü. Bu akşamki Insomnia/Uykusuzluk Partisi için 30’ar liraya kiraladılar. Partiye bu kıyafetleri ile katılacaklar. İçlerinden Zeliha (en önde), “Parti için çok heyecanlıyım. Uykuya hayır diyen şehrin eğlenceseverlerini 60’lara sıkı bir yolculuk bekliyor” diyor. Beyoğlu The Hall Club’ın dekorundan o sorumlu. Partiye gelenleri kapıda o karşılayacak, gözlük ve aksesuvar dağıtacak.

COVER MÜZİĞE HAYIR

Insomnia By Beck’s her biri ayrı konseptte planlanan, sabaha kadar sürecek bir parti serisi. www.farkinsecimindir.com adresinden partilerin yer, zaman ve temaları duyuruluyor. Volume-1 Sixties, bu serinin ilk partisi. İlk partiye konu olarak 60’lar teması seçildi. Mekân, İstiklal Caddesi Küçükbayram Sokak’taki The Hall. The Hall, partiye özel olarak dekore edildi; 60’lar makyajı köşesi gibi sürprizler hazırlanıyor. Partinin DJ’i Murat Beşer de gayet cool bir tavır takınmış, “saf olmayan içeriğe hayır” diyor. Parti 60’lar partisi ama cover ve remix parçalara yer verilmeyecek, sadece o döneme ait orijinal parçalar çalınacak.

KIYAFETLER 30-200 LİRA

Partiye katılacaklardan, üzerlerinde 60’lı yıllara dair mutlaka bir giysi ya da aksesuvar bulunması isteniyor. O yıllara ait giyecek bir şeyiniz yoksa Beyoğlu’nda Gardrobe, Eskici, By Retro gibi kostüm temin edilebilen yerlerle anlaşıldı. Ya buralardan 30-200 liraya gecelik bir kostüm kiralayacak ya da son dakikacılar için kapıda üretilen çözümlerden birine fit olacaksınız. Partinin biletleri 24-34 lira. Biletix ve The Hall gişesinden alınabiliyor.

Minik bardaklar büyük tatlar

Lizet Romi, 18 yıl tekstil işi yaptıktan sonra emekliliğinde asıl yapmak istediği şeye dönenlerden. Onun ikinci bahar tutkusu küçük tatlar. Evinde, kendi mutfağında yaptığı tatlı ve tuzluları internet üzerinden satıyor. Özel davetleriniz için çok iyi fikir olabilir. Sipariş veriyorsunuz, bunları kendi mutfağında sizin için hazırlıyor. Boy boy bardaklarda, rengarek, öyle şık ki. Mönüsünde 28 çeşit tatlı, 10 çeşit tuzlu, 11 çeşit cupcake, 22 çeşit pasta, 21 çeşit reçel var. Şam fıstıklı çedar muffin’den tutun da meyveli panakotalara, füme somonlu avocado müslilere kadar kocaman bir pastane mönüsü. Merak ederseniz hepsi fotoğraflarıyla birlikte internet sitesinde mevcut. Küçük bardaklar 3-5 lira, pastalar 70-80 lira. (532) 312 66 00. www.lizetromi.com.

Raylar üstünde yeniyıl gecesi

“Eski yılı rayların üzerinde uğurlayıp yeni yılın ilk saatlerini göl kenarında koca bir ateşin başında karşılamak” fikri sizin de kulağınıza hoş geliyor mu? Devam edeyim o zaman: Yılbaşı gecesi saat dokuzda Haydarpaşa’da sıcak şaraplarla karşılama. 1 lokomotif, 1 furgon, 2 yemekli vagon, 1 pulman vagon halinde hareket. Restoran vagonlarında yeni yıl sofrası hazırlanmış. Canlı müzik, limitsiz yerli içki... Yolda iki mola ve Uzunkum istasyonu. Saatler 00.00’ı gösterirken göl kenarında yeni yıl ateşi ve közde sucuk. Gece 03.00’te Haydarpaşa’ya dönüş. Bu programı Günbatmadan Turizm hazırlamış. Kişibaşı 95 Euro. Fakat niyetliyseniz acele edin, çünkü yeniyıl özel treni sadece 90 konuk için kalkacak. (212) 261 75 01.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!