Uğur’da öğrencilerden anlamlı kutlama

Güncelleme Tarihi:

Uğur’da öğrencilerden anlamlı kutlama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 10:04

Uğur’da öğrencilerden anlamlı kutlama

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- 2017/2018 eğitim ve öğretim yılında ilk kez Gaziantep’te eğitim vermeye başlayan Özel Gaziantep Uğur Ortaokulu sosyal ve kültürel etkinlikleriyle de gündemdeki yerini almaya başladı.
Uğur Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları Öğretmenler Günü programı öğretmenleri duygulandırdı. 'Öğrettiğin gibi öğretiyoruz' ilkesiyle Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmayan Uğur Okulları yöneticilerini ve öğretmenlerini bu anlamlı günde bir araya getirdi. Öğrenciler tarafından hazırlanan kutlama programında öğretmenlerinden aldıkları fotoğraflarla kısa bir film gösterisi ardından öğretmenlerle ilgili övgü dolu sözler ve şiirler okudu. Öğretmenlerine sevgi ve saygılarını en içten dileklerle anlattı. Daha sonra ellerinde bayraklarla ayakta öğretmen marşını hep bir ağızdan söyledi. Salonda duygu seli yaşandı.
Okul Müdürü Kasım Ateş, öğrencilerine hazırladıkları bu güzel program için ve öğretmenlere böyle Cumhuriyetçi gençler yetiştirdikleri için teşekkürlerini iletti. Eğitim yolunda her geçen gün bir başarıya imza atan Gaziantep Uğur Ortaokulu bu yolda en önemli meyvelerini öğrencilerinin sonsuz sevgisini alarak taçlandırdı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!