Uğur Uçar yuvaya dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Uğur Uçar yuvaya dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2011 10:27

Hiçbir kulüp beklemiyordu transfer dönemini Galatasaray kadar....

Haberin Devamı

Teknik direktör Fatih Terim henüz ilk haftalarda bazı mevkilerde eksiklerinin olduğunu vurguluyor ve bunu devre arası transfer döneminde kapatacaklarını belirtiyordu. Sezona sıkıntılı başlayan sarı kırmızılılar, devrenin son 6 haftasında çıkışa geçerek bütün maçlarını kazandı ve sezonun ilk bölümünü lider kapamayı başardı. Şimdi sıra transfere geldi; Fatih Terim'in istediği ve önerdiği isimlerden en az 2 ya da 3 tanesi alınacaktı.

G.Saray'ın hedeflediği oyuncular içinde Amrabat, Yiğit Gökoğlan, Alper Potuk, Hamit Altıntop, Gökhan Töre, Mevlut Erdinç, Gökdeniz Karadeniz gibi yerli oyuncuların ağırlıkta olduğu bir liste vardı. Ancak G.Saray Yönetimi kime el atsa umdukları rakamların çok üstünde karşılık gördü. Ve hedeflenen isimlerin tek tek uzağında kalındı. Talip olunan oyuncuların kulüplerine ekonomik anlamda taviz verilmedi. Ancak Fatih Terim'in istediği hiçbir oyuncunun transferi de mümkün olmadı. G.Saray kadrosunu güçlendirememesinin yanısıra, Eboue'nin Afrika Uluslar Kupası'na gitmesi nedeniyle 7-10 arası maçta forma giyemeyecek olmasının da ayrıca sıkıntısını yaşıyor. Özellikle Eboue'nin ligin son haftalardaki üstün formu ve katkısı düşünülünce teknik direktör Fatih Terim'in bu konuda sıkıntıya düşmesi kaçınılmaz.

Haberin Devamı

Eboue'nin yokluğuna çare arayan G.Saray Yönetimi ise alternatif olarak, Ankaragücü ile sözleşmesine tek taraflı olarak fesh eden Uğur Uçar'ı düşünüyor. Uğur Uçar'ın sarı kırmızılı takımın öz kaynağından yetişmiş olması ve geçen yıl kendisine önerilen şike önerisini tereddütsüz reddetmesi üzerine internet forumlarında Galatasaray taraftarlarının gönlünü fethetmiş durumda. Bu yüzden birkaç gün içerisinde Uğur Uçar'ın yeniden sarı kırmızılı renklere dönmesi bekleniyor. Ancak teknik direktör Fatih Terim de, sarı kırmızılı taraftarlar da, Uğur Uçar'ı çok sevmelerine rağmen en az 2 oyuncunun daha transferinin gerçekleşmesini bekliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!