Uganda’da İnşa Edilen ‘Sakarya Orhan Camii’ İbadete Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Uganda’da İnşa Edilen ‘Sakarya Orhan Camii’ İbadete Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2015 17:55

SAKARYALI HAYIRSEVERLERİN YARDIMI İLE UGANDA'DA İNŞA EDİLEN 'SAKARYA ORHAN CAMİİ' İBADETE AÇILDI. SAKARYA HEYETİNDE YER ALAN ALPAY ŞİRİN VE CİHAD GÖKDEMİR KARA KITADAKİ TECRÜBELERİNİ 8 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK 'İZLENİMLER' SÖYLEŞİSİ İLE SAKARYALILARLA PAYLAŞACAK.

Sakaryalı hayırseverlerin yardımı ile Uganda’da inşa edilen ‘Sakarya Orhan Camii’ ibadete açıldı. Sakarya heyetinde yer alan Alpay Şirin ve Cihad Gökdemir kara kıtadaki tecrübelerini 8 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek ‘İzlenimler’ söyleşisi ile Sakaryalılarla paylaşacak.
Gönüleli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin girişimleri ile Afrika’nın Uganda ülkesinde inşa edilen ’Sakarya Orhan Camii’ ibadete açıldı. Sakaryalı hayırseverlerin destekleri ile inşa edilen caminin açılışı için Uganda’da temaslarda bulunan heyet tecrübelerini Sakaryalılarla paylaşacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Alpay Şirin’in Uganda ve Avukat Cihad Gökdemir’in Komor Adaları izlenimlerini paylaşacağı söyleşi 8 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Faik Baysal Kütüphanesi Bahçesi’ndeki Divan Kitap Kafe’de düzenlenecek söyleşi saat 22.00’da başlayacak. Yapılan açıklamada Şirin ve Gökdemir’in konuşmacı olarak katılacağı ‘İzlenimler’ söyleşisine tüm vatandaşlar davet edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!