Ufuk Sarıca: Ama bugün ama yarın, şampiyonuz

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Sarıca: Ama bugün ama yarın, şampiyonuz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 21:35

Yuvaya dönen Ufuk Sarıca, Beşiktaş’ın potada 3 sene içerisinde mutlu sona ulaşacağını söyledi.

Haberin Devamı

YUVAYA dönen Ufuk Sarıca, Beşiktaş ile güzel günler göreceklerini söyledi... Ne oyunculuk ne de koçluk döneminde hedefsiz yola çıkmayacağının altını çizen Ufuk Hoca, “Taraftar bana inanıyor, benim de hırsım, inancım ve isteğim var. Beşiktaş’ın olduğu yerde tabii ki şampiyonluğu her zaman telaffuz edeceğiz. Beşiktaş’ın her branşta şampiyonluklara aday olması lazım... Basketbolda 2-3 senelik zamana ihtiyacımız var, yepyeni bir yapılanma içerisindeyiz. Kupa hangi sürece denk gelir bunu da çıktığımız yolda göreceğiz” diye konuştu.

‘BENiM VE AiLEM iÇiN BÜYÜK GURUR’

Ufuk Sarıca basketbolu bıraktığı, koçluğa başladığı ve yuvası olarak gördüğünü söylediği Beşiktaş’ın mabedi Vodafone Arena’da Hürriyet’e özel açıklamalar yaptı.

Beşiktaş’a döndüğüm için çok büyük gurur duyuyorum. Oyuncu olarak ayrıldım koçluk da yaptım ama uzun süre değişik kulüplerde görev aldıktan sonra tekrar Beşiktaş’a geri dönüş yapmak benim ve ailem için gurur veren ve sevindirici bir hadise oldu.

Haberin Devamı

Taraftarlarımızın heyecanını ve bana olan inancını görünce maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum. Heyecandan içim kıpır kıpır...

Ufuk Sarıca: Ama bugün ama yarın, şampiyonuz

‘AKATLAR’DA AiLE HAVASI YARATACAĞIZ’

Beşiktaş ile daha önce Akatlarda dolu tribünlerde önemli maçlar kazandık. Bu sezon maçlarımızı Akatlar’da oynayacağız. Taraftar baskısıyla, takımın coşkusuna katılmalı, orada güzel bir aile yaratmamız lazım.

Fikret Başkan çok heyecanlı sık sık bir araya geliyoruz. Futboldaki şampiyonluk ve Vodafone Arena’nın ardından basketbolda da yükseliş istiyor. Onun desteğini alarak devam edersek başarılı olmamamız için neden yok.

2 UZUN TRANSFERi YAPACAĞIZ

10 milyonluk bütçeyle çıkalım demiyorum. İlk yıl için bütçe kötü değil iki uzun arayışımız var. Kısa ve yerlilerde doğru hamleler yaptık. Cenk Akyol’u ise düşünmüyorum.

Önemli olan ödenebilir bütçelerle yola çıkıp takım birliğini korumak.

DEV BÜTÇELERE KAFA TUTMUŞLUĞUM VAR

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ gibi bir kulübün iki yıldır play off dışında kalması kabul edilemez. Türkiye’de büyük bütçelerle oynayan Euroleague kulüplerine karşı işimiz kolay değil, bunun farkındayız. Ama biz Karşıyaka ile bunu başardık. Önemli olan isimler değil yaptığınız iş, inancınız ve yola çıkarken yanınızdaki insanları ne kadar inandırdığınız. Burada kimseden çekinmeyen, geri adım atmayan bir takım kuracağız.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!