UFO sanıldı, aydınlatma fişeği çıktı

Güncelleme Tarihi:

UFO sanıldı, aydınlatma fişeği çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2009 08:14

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nin üzerinde Alanya istikametine doğru beliren ve UFO heyecanı yaşanmasına neden olan ışıkların, Akdeniz açıklarında tatbikat yapan Deniz ve Hava Kuvvetleri tarafından gökyüzüne atılan aydınlatma fişekleri olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

Konyaaltı Sahili üzerinde, dün saat 22.24'de beliren ve Alanya yönüne doğru sürekli hareket halinde olan ışıklar, çevrede oturanlarla sahilde eğlenenler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, bu olay kentte UFO heyecanı yaşanmasına neden oldu. Antalya Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ne de gece boyunca çok sayıda tanımlanamayan cisim ihbarları yapıldı.

Bir saat boyunca deniz üzerinde gruplar halinde görülen bu ışıkların Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın Doğu Akdeniz’de yaptığı gece tatbikatında kullanılan aydınlatma fişeklerinin ışıkları olduğu anlaşıldı.

Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı ile yapılan görüşmelerin ardından havada süzülen ışık kümelerinin tatbikatta kullanılan aydınlatma fişeklerinden kaynaklandığı öğrenildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!