Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 23:12

Ufak Tefek Cinayetler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile merak edilmeye başlandı. Oya'nın başından geçen olayların ardından merak edilen detaylar için yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Merve ise planlarını yoluna koymak için harekatını sürdürmektedir. Peki, Ufak Tefek Cinayetler son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ufak Tefek Cinayetler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Merve tahtını geri almak için harekete geçti. Sarmaşık'ta işler feci karışmaya başladı. Şimdi Merve için tahtını geri alma zamanıydı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Merve tahtını geri almak için harekete geçiyor. Sarmaşık'ta işler feci karışıyor!

Şimdi Merve için tahtını geri alma zamanı… Kılıçlar çekiliyor. Sarmaşık kadınları isyanın bedelini ağır ödeyecek! Merve bu hafta aynı anda birçok cephede savaşıyor. Merve, Pelin’e boyun eğdirmek ve Arzu’yu geri kazanmak için kolları sıvıyor. Peki bu o kadar kolay mı?

Pelin bir defa gücün tadına varmışken geri adım atar mı?

Arzu aldatıldığını bunca zamandır bilip de ona söylemeyen Merve’yi affedebilir mi? Öte yandan Mehmet, Burcu’ya da Sarmaşık’tan ev almaya kalkınca ortalık iyice karışıyor!

Merve’nin halletmesi gereken esas meselesi ise, Oya! Oya’ysa önüne geçemediği bir aşka kendini kaptırmak üzere.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Harekete geçme vakti! Oya geri döndü, yerleşti. Şimdi Sarmaşık'ın kızlar grubuna bombayı atıyor. Yıllardır bozulmayan şer birliğini, bir gecede bozuyor Oya. Arzu, Merve ve Pelin ayrı taraflara savrulup, düşman oluyorlar birbirlerine. Pelin, Merve kapışması görülmeye değer. İkisi de birbirini Sarmaşık'tan dışlatma peşinde. Bir de işin içine Burcu girince, hepten karışıyor ortalık! Arzu diğer yanda, nihayet evini elinde tutabilmek için harekete geçiyor. Arzu'yu pasif ve aptal sananlar için şok edici günler başlıyor.

BAKMADAN GEÇME!