Burcu bu kez yandı: Ufak Tefek Cinayetler 5. son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Burcu bu kez yandı: Ufak Tefek Cinayetler 5. son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 14:03

Ufak Tefek Cinayetler 5. bölümü ile yine etkileyici sahnelere ev sahipliği yaptı. Burcu'nun Merve ile yaşadığı gergin anların ardından Merve'nin elbette bir hesabı olacaktır. Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde yaşanan olayların ardından Oya'nın refleksleri ise merak konusu oldu. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 5. son bölümü hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ufak Tefek Cinayetler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeliydi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Kliniği mühürlenen Oya ne yapacak? Merve bu hamlesinin ardından hiç tanımadığı düşmanlar kazanıyor. Merve’nin korku cumhuriyetiyle Oya’nın sevgi cumhuriyeti karşı karşıya geliyor!

Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşayacak. Arzu ise, atağa geçiyor. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başlıyor. 

Sarmaşık’ta soğuk savaş tüm acımasızlığıyla sürerken cepheler arası bir aşk yeşeriyor. Tam da Oya, büyük bir darbe almışken! Oya’nın Sarmaşık’ta kalması ve savaşmaya devam etmesi için en büyük sebep ne?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düşecekler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kurulmakta. Oya'nın bunu erkenden sezmesi lazım, yoksa fena..

BAKMADAN GEÇME!