Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında Serhan Oya ile her şeyi konuşacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında Serhan Oya ile her şeyi konuşacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 23:31

Ufak Tefek Cinayetler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile merakla araştırılmaya başlandı. Salı akşamı yayınlanan yeni bölümü ile dikkatleri üzerine çeken Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında Oya'nın nasıl tepkiler vereceği merak konusu oldu. İşte, Oya-Merve-Serhan üçlüsü arasında geçen olayların ardından Serhan'ın bir anda kapının önünde belirmesi ne anlama geliyor? İşte, Yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine soluksuz takip edilen dakikalar yaşatmaya devam etti. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen sürükleyici dizi Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde dört kadın, dört tarafa savruldu. Pelin, esip gürlemeye başladı. Büyük organizasyonlarla varlığını kanıtlamaya çalışırken, başı beklenmedik bir belaya girdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Dört kadın, dört tarafa savruluyor. Pelin, esip gürlemeye başladı. Büyük organizasyonlarla varlığını kanıtlamaya çalışırken, başı beklenmedik bir belaya giriyor.

Arzu'yla Mehmet, kızlarının oyununa geliyorlar. Arzu kıymete bindi, Mehmet peşinde... Bir an olsun ayrılmak istemiyor. Merve filikaya atlayıp gemiyi terk ediyor. Oya ve Serhan arasında ilk kez bir engel yok bu defa. Oya, Serhan'ın aklanması için büyük bir oyun oynuyor. Bu işi doktor Oya Toksöz olarak çözebilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!