UEFA'dan Avni Aker Stadı'na tam not

Güncelleme Tarihi:

UEFAdan Avni Aker Stadına tam not
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2012 12:48

Trabzonspor'un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı denetimden geçti.

Haberin Devamı

UEFA Müsabaka Amiri David Ferrero başkanlığındaki heyet, önce Trabzonspor İdari Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Kurumsal İletişim Direktörü Altuğ Atalay ve stadyum yetkilileriyle bir toplantı yaptı. UEFA yetkilileri, daha sonra soyunma odalarından tribünlere kadar bir çok noktada incelemede bulundu.

YASİN: BANA SAKIN TÜRKİYE'YE GİTME DEDİLER

Stadyuma tam not veren Ferrero'ya, kale arkası tribünündeki genişletme çalışmalarının da bir an önce bitirileceği söylendi.

İKİNCİ GURBET SEFERİ

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını 8-22 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'nın Tegelen ve Vaals kasabalarında gerçekleştiren Trabzonspor, yarın 10 günlük ikinci kamp dönemi için Almanya'ya gidecek.

Almanya'nın Münih kenti yakınlarında 5 Ağustos'a kadar sürecek kamp için yarın 09.30'da Trabzon'dan yola çıkacak olan kafile, saat 16.00'da da İstarnbul'dan Münih'e hareket edecek. Bir çok futbolcunun kafileye İstanbul ve Münih'te katılacağı vurgulandı.

Bordo-mavililerin ikinci kamp döneminde 3 hazırlık maçı oynaması planlanıyor. Almanya sınırları içinde seyircisiz oynanması beklenen karşılaşmalarda İngiliz Queens Park Rangers ve Alman Fürth takımlarıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'un diğer rakibi ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Haberin Devamı

İlk kamp döneminde yaptığı maçlarda FC Uerdingen ile 1-1 ve S., Liege ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, Willem II'yi 4-1 ve Charleroi'yi 1-0 mağlup etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!