Üçü bir arada

Samim Baki, Pelin Akat ve Adnan Sezgin, doğum günlerini birlikte kutladı. Parti, önceki akşam Arnavutköy’deki ızz Restoran’da gerçekleşti.

Haberin Devamı

Kobra Yatçılık A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Samim Baki (62), ünlü yapımcı Pelin Akat (42) ve Galatasaray Futbol A.ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in (58) doğum günü partisi, önceki akşam ızz Restoran’da yapıldı. Yeni yaşlarını birlikte kutlayan üçlünün daveti, spor ve sosyal hayatın tanınmış simalarını bir araya getirdi. Adnan Sezgin’in arkadaşı Samim Baki’ye doğum günü pastasını elleriyle yedirdiği partiye katılanlar arasında Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli, Haldun Üstünel, Frank Rijkaard, Johan Neeskens ve eşi, Murat Yalçındağ, şener şen ve Dilara Endican da vardı. Davete gelemeyen Rahmi Koç, Samim Baki’ye hediye olarak kendi yazdığı “Nazenin IV ile Devr-i Alem” adlı kitabı gönderdi.

Mankenlik hobisi

Tuncay Kıratlı’nın Gül Erçetingöz’le yaptığı evlilikten olan kızı Burcu, geçtiğimiz hafta podyuma çıktı. Burcu Kıratlı, önce Cemil ıpekçi’nin ardından da Emel Acar’ın defilelerinde ünlü man-
kenlerle aynı podyumu paylaştı. Üniversite öğrencisi olan Kıratlı, “Mankenlik benim için sadece bir hobi” diyor.

Bağımlılık ve Hapis

Haberin Devamı

ıstanbul Moda Haftası kapsamında önümüzdeki hafta gerçekleşecek Genç Tasarımcılar Karma Defilesi’nde Gül Ağış’ın son koleksiyonu da tanıtılacak. Geçtiğimiz yıl Lug Von Siga markasını kuran Ağış, teması “Bağımlılık ve Hapis” olan yeni koleksiyonunu, 4 şubat Perşembe akşamı saat 19.30’da başlayacak defilede beğeniye sunacak.

Yazarın Tüm Yazıları