Uçsuz bucaksız ormanlarda bir başına

Güncelleme Tarihi:

Uçsuz bucaksız ormanlarda bir başına
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 13:34

Yılın en fazla beklenen oyunlarından Firewatch, şehirden kaçmak isteyenleri çağırıyor.

Haberin Devamı

Rüya gibi başlayıp kabusa dönen evliliğinin sonuna yaklaşmıştır Henry, nihayet büyük şehirdeki yaşamını terk etme kararı alıp Wyoming ormanlarının ortasında bir kulede yangın gözcülüğü işini kabul eder. Tam istediği gibidir, sakin, kalabalıktan uzakta bir yaşam ve bolca muhteşem doğa manzarası.

1989 yılında geçen oyun Henry'nin birkaç kampçı çocuğun ormanın ortasından gökyüzüne fırlattığı havai fişeklerin peşine düşmesi ile başlıyor. Telsizin öbür ucunda bizi yönlendiren Delilah var ve oyun çoğunlukla bu konuşmalar üzerinden ilerlemekte.

Uçsuz bucaksız ormanlarda bir başına


Bu telsiz muhabbetleri oyun ilerledikçe ikili arasında bir yakınlığa dönüşecek mi derken, Henry'nin artık alışmaya başladığı huzurlu yaşam, bazı garipliklerin ortaya çıkması ile yerini belirsizliğe bırakmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Aşağıdaki videoda izleyebileceğiniz gibi, kahramanımız elinden düşürmediği telsizi ile parkta dolanıyor, ağaç kesiyor ve hayat enerjisini biriktirmeye çalışıyor. Sonra, arazi denetimi sırasında bir kablonun kesildiğini fark ediyor, ardından da diğer yangın gözlem kulesini.

Uçsuz bucaksız ormanlarda bir başına

Oyun basınından müthiş puanlar alan Firewatch'u macera / hayatta kalma oyunu tutkunları kadar, şehirden sıkılan ve uzakta sakin bir yaşam düşleyenlere de öneriyoruz, pişman olmayacaksınız.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!