Ücretli geçişin ilk gününde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve otoyollar

Güncelleme Tarihi:

Ücretli geçişin ilk gününde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve otoyollar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 13:31

Ücretli geçişin ilk gününde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve otoyollar

Haberin Devamı

 

 

 

Taner YENER-Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA) YAVUZ Sultan Selim Köprüsü (YSS) ve Kuzey Çevre Otoyolu’nda 6 gün süren ücretsiz geçişlerin ardından ücretli geçişin başladığı ilk gün trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Ancak otoyola bağlanan bazı noktalardaki gişelerde HGS ve OGS sisteminde zaman zaman yaşanan aksaklıklar nedeniyle kuyruklar oluştu.

26 Ağustos Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü (YSS) ve Kuzey Çevre Otoyolu’nda geçişler 6 gün boyunca vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak kullanıldı. Gece 00.00 itibariyle başlayan ücretli geçişlerin ardından köprü ve otoyolda trafik sıkışıklığının yaşanmadığı görüldü.

Bu arada özellikle yüksek tonajlı kamyonlar tarafından kullanılan Hasdal bağlantı yolu gişesi ve Riva’da HGS ve OGS sistemi ve kredi kartı ödemelerinde zaman zaman yaşanan aksaklıklar nedeniyle gişelerde kuyruklar oluştu. Bazı vatandaşlar bu duruma kornalarını çalarak tepki gösterdi. Kuyrukta bekleyen TIR şoförleri ise, otoyol boyunca sıkıntı yaşamadan geldiklerini ancak gişelerde yaşanan sorundan ötürü mağdur olduklarını sorunun biran önce giderilmesi gerektiğini söylediler.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!