Uçan Adam Gordon yeni bir numara çekecek

Güncelleme Tarihi:

Uçan Adam Gordon yeni bir numara çekecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 09:40

NBA All Star’ında gönüllerin şampiyonu Gordon’dan mesaj var... Üzerinde çalıştığı sürprizler olduğunu söyleyen Aaron Gordon, “Smaçlarımın tekrarını izlemek bile bana keyif veriyor” dedi.

Haberin Devamı

NBA All-Star Smaç yarışmasında ödülü Lavigne’ye kaptıran ancak gönüllerin şampiyonu olarak tüm alkışları toplayan Aaron Gordon gördüğü yoğun ilgiden memnun... Orlando Magic’in uzun forveti Gordon NBA All-Star Smaç Yarışması’ndaki deneyimlerini Hürriyet’e anlattı.

NBA All-Star smaç yarışmasından bu yana hayatının sıradışı ilerlediğini söyleyen Aaron Gordon, “Daha önce bulamadığım yeni fırsatlar karşıma çıkıyor. Ama mütevazı bir insan olduğumu düşünüyorum ve bu yarışmada yer alma fırsatını bulduğum için çok memnunum.

Elbette günün sonunda bende bir değişiklik olmadı. Yine sahaya çıkıp elimden gelenin fazlasını vermek için çabalayacağım. Üzerinde çalıştığım sürprizler var, yakında kendini gösterecek şeyler olabilir” dedi. Aaron Gordon'ın sorularımıza verdiği yanıtlar şöyle...

Uçan Adam Gordon yeni bir numara çekecek


TEKRARLARI BİLE BANA ENERJİ VERİYOR

“Gördüğüm şeylerden biri en üst seviyede oynayabilecek durumda olduğum. Yarışma öncesinde biraz gergin ve heyecanlıydım. Bu durumlarda gerginliği enerjiye çevirmek ve bu enerjinin size yardımcı olmasına izin vermek gerekiyor. İki gece önce yarışmayı tekrar izledim ve o gece fark ettiğimden daha fazla şeyin farkına vardım. Tekrar izlemek bile bana enerji veriyor, tekrar oraya çıkıp aynı atlayışları yapabileceğimi hissediyorum!”

Haberin Devamı

1.80'LİK GUARDIN DA ÜZERİNDEN UÇARIM!
• Yarışmada 2.5 metrelik bir maskotun üzerinden atlayabiliyorsan, oyun sırasında 1.80’lik bir guardın üzerinden de atlayabileceğini düşünüyor musun?
“Aslında atlayabileceğimi düşünüyorum. Belki de bir sonraki başarım bu olur! Ama Koç Skiles’in bu durumdan çok memnun olacağını sanmıyorum.”

• Bu smaçlar için ne kadar çalıştın?
“Muhtemelen haftada bir kez olmak üzere üç hafta kadar çalıştım. Bacaklarınıza zarar verebileceğinden dolayı çok sık çalışılabilecek şeyler değil. Oyun sırasında takım arkadaşlarınıza da yardımcı olmanız gerekiyor.”

Uçan Adam Gordon yeni bir numara çekecek


'İLK TURDA KAZANACAĞIMI DÜŞÜNDÜM'

• Stuff ile yaptığın hoverboard atlayışının antrenmanındaki kilit nokta neydi?
“Önce bu atlayışı o dönmeden yaptık. Hareket sonrasında topla nereye gideceğinizi gözünüzde canlandırmanız gerekiyor. Daha sonra da o dönerken aynı atlayışı yaptım. Yine nereye gideceğinizi gözünüzde canlandırmaya devam etmeniz gerekiyor ama sonunda hepsi bir araya geliyor.”
• Yarışmayı kazanmayı hak ettiğini düşündün mü?
“İlk turda kazanabileceğimi düşünüyordum. Ama sonradan ekstra smaçlara geçtik ve bu kısım kesinlikle muhteşemdi. Üzerimde çok büyük etkisi oldu, enerjisi çok yüksek bir yarışmaydı. Bence en sonunda herkes kazandı.”

Haberin Devamı

'UÇTUĞUM POSTERLERİ DUVARIMA ASACAĞIM'
• Yarışma sonrasındaki ilgi nasıldı?
“İnanılmazdı, kesinlikle muhteşemdi. Birçok ünlü twitter üzerinden bana ulaştı ve meslektaşlarımdan aldığım tepkiler harikaydı. Daha sonrasında ise tüm dünyada uçtuğumu gösteren posterler yapıldı. Bu posterlerden birkaç tanesini duvarıma asmak için alabilmeyi umuyorum. Yarışmadan sonra yaşananlar gerçekten muhteşemdi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!