Uçak restoran davetlere hazır

Güncelleme Tarihi:

Uçak restoran davetlere hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 17:41

Uçak restoran davetlere hazır

Haberin Devamı

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA) - BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde uçuş ömrünü tamamlayan ve balonlarla süslenerek restoran, düğün salonu olarak hizmet verecek yolcu uçağının açılışı yapıldı.
Türk Hava Yolları'nda uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan ve 7 ayrı TIR ile 8 parça halinde Burhaniye'ye getirilen Airbus A340 tipi yolcu uçağının açılışı yapıldı. Restorana uçağın modeli olan 'Airbus Restaurant Cafe' adı verildi. Uçağın balonlar ile süslenmesi sırasında davetliler bol bol hatıra fotoğrafı ve görüntü çekti.
Restoran ve düğün salonu olarak hizmet verecek olan uçağın açılış konuşmasını yapan Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner "Turistlerin bölgemize gelmeleri için dikkat çekecek işletmelere gereksinim vardır. Bugün bu anlamda çok güzel bir tesisin açılışını yapmak için bir araya geldik. Uzun yıllar havayolunda uçuş yapmış Airbus A340 tipi yolcu uçağı, hem restoran olarak, hem toplantılar ve hem de nişan düğün gibi organizasyonlarda hizmet verecek. Bu farklı tesisimizi bölgemize kazandıran Ali Akbulut Bey'i tebrik ediyorum" dedi.
Airbus Restoran Uçak işletmecisi Ali Akbulut ise çok mutlu olduğunu belirterek "Hayallerim gerçek oldu. Güzel bir hizmet vereceğimizi vadediyorum. Pazartesiden itibaren 07.00 ile 22.00 saatleri arasında tam kapasite olarak halkımızın hizmetinde olacağız. Açık büfe kahvaltı ile et ve deniz ürünleri üzerine satış yapılacak" dedi.
Açılış sonrasında davetliler uçağın içini gezdi. Halk oyunları ekipleri ve yerel sanatçılar sahne aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!