Uçak kazaları ne anlama geliyor

RUMUZ: LEYLARüyalarımda her zaman uçak kazaları oluyor.

Ya çarpışıp infilak ediyorlar ya da apartmana çarpıyorlar, her yer ateş ve her yer duman içinde kalıyor. Ben uçağın içinden annemi kurtarıyorum.

YORUM: Uçak görmek yaşamdaki ani değişiklikleri sembolize eder. Uçağın infilak etmesi, bu değişikliklerin üzerinizde yarattığı bomba etkisine dikkat çekiyor olabilir. Ya da daha genel anlamıyla ölüm korkusuna işaret ediyordur.

Yoğurt kovaları deniz ve buz

n RUMUZ: MERYEM

Rüyamda ellerimde yoğurt kovaları vardı. Sonra denizin üzerindeydik. Fakat deniz donmuştu ve elimde buz parçaları vardı.

YORUM: Rüyada görülen yoğurt, vericiliği ve fedakarlığı sembolize eder. Buz ise katılaşmış duyguları, ilişkilerde kişiler arasına giren mesafeleri gösterir. Rüyanızın geneli, aslında elinizden geldiği kadar verici olmaya çalışmanıza rağmen aile içi ilişkilerinizde esen soğuk rüzgarlara dikkat çekiyor.

Estetikler ve kızım

n RUMUZ: KAYGI

Rüyamda yüzüme estetik ameliyat yapılıyor. Yüzümde şişlikler, morluklar var. Yaptığımdan pişman oluyor, acılara dayanamıyorum. Bu sırada, kızımın kolu çıkıyor ve onu hastaneye götürüyorum.

YORUM: Rüyada acı çekmek, gerçek hayatta çekilen duygusal acılarla ilişkilendirilir. Gerçek yaşamınızda estetik operasyon yaptırmak gibi bir kaygınız yoksa, rüyanız aile içi kırgınlıklarınıza dikkat çekiyor. Korkmanıza gerek yok.

Büyük balık ve yılan

n RUMUZ: BALIKÇI

Rüyamda bir balıkçıdaydım. Arabayla dışarıda balık satan bir yer... Çok büyük bir balık satın alıyorum. Eve götürüyorum ve ailemle birlikte yiyoruz. Balığı yedikten sonra kovada çok büyük bir yılan görüyorum. Önce yılan olduğunu anlamıyorum, kovayı ters çevirince kovadan düşüyor.

YORUM: Rüyada görülen balık, sezgilerimizi ve duygusal yönümüzü simgeler. Balık yemek ise sosyal tarafımıza ve rüyanın görüldüğü günlerde sosyal ilişkilerimizin güçlü olduğuna işaret eder. Sizin rüyanız ikinci yoruma daha uygun görünüyor. Kovadaki yılan ise, yaşamınızda bulunan size karşı düşmanca tavırları olan birinin varlığına dikkat çekiyor.
Yazarın Tüm Yazıları