Üç takımla görüşüyorum

Güncelleme Tarihi:

Üç takımla görüşüyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 01:01

“Brezilya’dan 3 takımla görüştüğün doğru mu?” sorusuna, “Evet” yanıtı veren sambacı, bir radyoya da “Geleceğimi saha içinden çok saha dışındaki olaylar belirleyecek” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’deki geleceği tartışılan Alex De Souza, Brezilya takımları ile transfer görüşmeleri yapıyor. Twitter’da her yazdığı olay olan sambacı, bu kez de transfer görüşmelerini doğruladı. Sarı lacivertli futbolcu, bir hayranından gelen “Brezilya’dan 3 takımla görüştüğün doğru mu?” sorusuna “Evet” yanıtını verdi.
Bunun dışında ESPN TV kanalının radyosu Radio Estadao’ya da konuşan  Alex, 3 takımdan teklif aldığını ve ne yapacağını kendisinin de bilmediğini söyledi. Fenerbahçe Kaptanı verdiği röportajda oldukça çarpıcı olan şu ifadeleri kullandı:

‘Kararım 2-3 ay içinde netleşecek’

“AKLIM ikiye bölünmüş durumda. Şu anda Palmeiras, Cruzeiro ve Coritiba’nın teknik komitesi ve yönetim kurulu üyeleriyle direkt temas halindeyim. Basit teklifler var. İnsanlar da bana kararımı soruyor. Luxemburgo gibi... Kararım 2 ya da 3 ay içinde netleşecek. Bu benim belki de son kontratım olacak. Geleceğimi belirleyecek olan şeyler, saha içinden çok saha dışında gelişecek olaylar. Bir karım ve üç çocuğum var. Ben bunları kafamın içinde kurguladığımda, geri kalanlar yüzde 100 geri plana atılıyor.”

Haberin Devamı

Alex’in açıklamaları taraftarı ikiye böldü

@delibobmarley
Aferin kaptan. Anlaş onlarla bir an önce git artık. Bu taraftara yaptıkların ayıp!
@1asktirdfnesufb
Kaptan seni çok severim ama twitter’da yazdıklarınla takıma zarar veriyorsun, medyaya malzeme verme, gideceksen zarar vermeden git.
@KarasuNecmi
Giderken heykelini de yanına al “EFSANE”!
@_aliturkay
Kaptan bırakma bizi. Son sezonu bizimle geçir lütfen seni seviyoruz.

Sonra da ‘Teklif yok’ dedi

ALEX’in twitter’da ayrılık sinyali vermesinin ardından takipçileri mesaj yağdırdı. Brezilyalı futbolcunun da son yazdığı tweet’lerde öncekilerin tersine “FB teklif yok ve başka teklif yok” demesi dikkat çekti.

Üç takımla görüşüyorum

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!