"Üç kupa kesinlikle Ergin Ataman’ın başarısıdır"

Güncelleme Tarihi:

Üç kupa kesinlikle Ergin Ataman’ın başarısıdır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2012 11:51

Konuyla ilgili hurriyet.com.tr'ye konuşan Ünal Özüak "Beşiktaş’ın geçen sezon aldığı 3 kupa kesinlikle Ergin Ataman’ın başarısıdır" dedi.

Haberin Devamı

Başarıların hepsin Ergin Ataman'ın imzası olduğunu söyleyen Özüak "Öncelikle onlar hedefi doğru belirledi. Avrupa’nın en iyi ikinci kupasını seçtiler ve bu yüzden başarılı oldular. Eğer Euroleague’de yarışıyor olsalardı bu kadar iyi olamazlardı. Ergin Ataman takımın başına geldiğinde oyunculara paralar ödenmiyordu. Ergin, ÇARŞI’nın tepkisiyle mücadele etti. Bu yüzden Beşiktaş’ın geçen sezon elde ettiği başarılarının hepsinde Ergin Ataman’ın imzası vardır." dedi.
 
Erman Kunter'in işinin çok zor olduğunu söyleyen Özüak "Galatasaray Erman Kunter’e büyük haksızlık yaptı. Yıllardır Galatasaray Erman Kunter’i takımın başına geçireceğiz dedi fakat hiçbir zaman bu gerçekleşmedi. Galatasaray Erman’ı Cholet takımından ayırdı daha sonra kendisiyle anlaşmadı., zaten Ergin Ataman’la anlaşmıştı. Erman’ın Beşiktaş gibi başka alternatifi olmasaydı, işsiz kalabilirdi. Erman Kunter’in işi çok zor, çünkü geçen sezonu 3 kupayla tamamlayan bir takımın başına geldi." diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!