Üç gün sonra kıyamet kopacak(mı?)

Bu hafta sonunda kıyamet kopacak mı? 21 Aralık'ta uzay insanları uçan dairelerle gelip dünyamızı işgal edecek mi?

Haberin Devamı

Merak ediyorsanız üç gün daha bekleyin, görürsünüz. Fesat teorilerinin ne başı, ne sonu var. Yazıp çizilenleri kağıda dökseniz düzineyle bilim-kurgu  filmi çıkar ortaya.

Kıyamet kehanetlerine göre 21 Aralık 2012, dünyanın sonunu işaret eden tarih. Kime göre? Maya takvimi öyle buyurmuş. Bu tarih 5 bin 125 yılı aşkın takvimin son gününü temsil ediyor. Maya uygarlığına inanan başta Meksika, dört merkezi Amerika ülkesi şölenlerle kıyamet gününü karşılamaya hazırlanıyor. Bu ülkeler milyonu aşkın turist bekliyor. Bunlar dünya yok olmadan önce uçan dairelerle yeni gezegenlere kapağı atmayı umuyorlar. Bahçelerinde yeraltı siperleri yaptıran ailelerin sayısı da binlerce.

 Çoğunluklara saçma geliyor kıyamet kehanetleri ama lafı ciddiyetle dinlenen önemli kimseler var uçan daireleri, uzay insanlarını yıllarca izleyenler arasında. Amerika başkanları Jimmy Carter, Ronald Reagan, Richard Nixon, Bill Clinton, Gerald Ford ilk sırada olanlardan. Kayıtlara geçenlerden bir demet şöyle: Apollo 11 ile ay yolculuğuna çıkan astronot Buzz Aldrin Ay'a inme hazırlığında bir uçan daireyle karşılaştı, Apollo'yu uzaktan izleyen feza aracını uçuş ekibine de gösterdi. 1982'de başkanlığa yarışan Dennis Kucinich yakın arkadaşı aktris Shirley McLaine'ni evini ziyaret ettiğinde üçgen şekilli bir uzay aracının 10 dakika tepede turladıktan sonra anlamadığı süratle gözden kaybolduğunu anlattı.

Haberin Devamı

İtalya'nın Val Pescara bölgesinde objeleri 700 kere büyüten teleskopik merceklerle bir uçan dairenin gece karanlığında havada asılı dakikalar geçirmesi tesbit edildi. Reagan California valisi iken evinin bahçesinde zigzag yaparak uçan uzay aracını zevkle seyretttiğini yakınlarına anlattı. Carter 6 Ocak 1969 gecesinde ilk kez, Kore Harbi kahramanı Gen. McArthur, FBİ Direktörü Edgar Hoover,Sovyet lideri Gorbachev, Başkan Harry Truman, müzisyen John Lennon, Prof. Stephen Hawking, Nazi roket bilimcisi Prof. Walter Riedel son 50 yılda çeşitli yerde uçan daireleri gözlemlediler.

Astronot Gordon Cooper, Edward Hava Üssü'ne inerken UFO ( kimliği bilinmeyen) bir  uzay aracını gördü.

Haberin Devamı

Saygın gazeteci Walter Cronkite 1950'lerde Pasifikte bir askeri üsse inmeye çalışan uçan daireye bekçi köpeklerinin saldırdığını, UFO'nun olduğu yerde diklemesine yükselerek kaçtığını TV ve radyo istasyonlarına nakletti.

ABD resmi makamlarının elinde 800 bin sayfalık UFO raporu var ama içeriği açıklanmıyor. 1969'da iki yıllık araştırmada 12 bin 618 olay ''UFO'lar gerçek değil.'' bulgusuyla yayımlandı. Bill Clinton başkanlığının son döneminde Amerika'da derin devletin çok güçlü olduğunu, uzaylılar hakkında gerçek bilgileri kimsenin açıklamaya cesaret edemeyeceğini yakınlarına bildirdi.

Clinton başkan seçildikten sonra yakın dostu John Deutch'a '' Seni CİA Direktörlüğüne tayin etmek istiyorum. İlkin iki sorumun cevabını bekliyorum. J.F. Kennedy'yi kim öldürdü? UFO'lar var mı?''diye sordu. Başkan 8 Temmuz 1947'de bir uçan dairenin New Mexico'da Roswell'de düştüğünü, içinde ölen uzaylıların Arizona çöllerinde gömüldüğünü resmi raporlardan gördüğünü, bu raporların daha sonra imha edildiğini söyledi. Clinton ''Ben başkanım, seçtiğim CİA direktörü bana dahi bilgi vermekten kaçındı.''diye yakın çevresine yakındı.

Yazarın Tüm Yazıları