Üç gün diye gitti 13 günde döndü

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, geride bıraktığımız bayram tatilini fırsat bilip özel jetiyle üç günlüğüne Afrika’ya gitmişti.

Sami Ofer’le Karaköy Limanı ihalesine girerek adını duyuran işadamı ile beraberindeki Kanada ve Hollanda’dan gelen arkadaş grubu, Kuzey ve Batı Afrika ülkelerini gezmişler. Mehmet Bey, Afrika’ya o kadar hayran kalmış ki, üç günlük gezi tam 13 gün sürmüş. Geçtiğimiz gün İstanbul’a dönen Mehmet Kutman, gezisini anlata anlata bitiremiyormuş. Kutman’ın özel jetinin kaptan pilotluğunu Selim Hamamcıoğlu’nun kuzeninin yaptığını da söyleyeyim.

New York’a dönüyorlar

Bir yıl önce nikah masasına oturan ve hayatlarını New York’ta sürdüren Sinan-Melda Kosif çifti, bir süredir Türkiye’de... Ramazan Bayramı nedeniyle geldikleri İstanbul’dan bir türlü ayrılamayan çifte geçtiğimiz gün Nişantaşı Beymen Brasserie’de rastladım. Alışveriş turu sonrası kahve molası veren Kosifler, Amerika’ya önümüzdeki hafta döneceklermiş.

İşte Hande ve sevgilisi Amram

Falım ve First sakızlarını üreten Intergum Grubu’nun veliahtı Philippe Amram’la aşk yaşamaya başlayan Hande Ataizi, önceki gün erkek arkadaşıyla Nişantaşı’ndaki House Cafe çıkışında KELEBEK objektifine yansıdı. Görüntülendiklerini fark edince, Ataizi’nin sevgilisi Amram çıkış kapısının arkasına gizlendi. Mekandan yalnız başına çıkmak zorunda kalan ünlü oyuncu, bir süre yalnız yürüdükten sonra Teşvikiye Camii’nin arka sokağında sevgilisiyle buluştu.

Tophane-i Amire’de Şili rüzgarı esti

Önceki gün Tophane-i Amire’de, Ignacio Valdes’in "Painting Exhibition Of Ignacio Valdes" adlı resim sergisinin açılış kokteyli vardı. 15 Kasım’a kadar gezilebilecek olan, Şili Günleri etkinliği kapsamında düzenlenen serginin açılış kokteyline, Ebru-Haluk Sanver çifti ev sahipliği yaptı. Kokteyle Şili Büyükelçisi Francisco Marambio ve eşi Pamela, Fransız Büyükelçiliği’nden Alix de Fontaine ve Neslihan Yargıcı da katıldı.

Sofa’da görülecek

Türkiye’de çağdaş sanat müzayedeciliğinin öncülüğünü yapan Beyaz Müzayede, 3 Kasım günü gerçekleştireceği 4. Çağdaş ve Modern Sanat Müzayedesi’nde, ilk kez dünyaca ünlü yabancı çağdaş ressamların eserlerine de yer verecek. Modern sanat tutkunlarının heyecanla beklediği bu müzayedede yer alacak eserler, 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında İstanbul Sofa Hotel’de sergilenecek.

Doğum günü sürprizi Aysal’ı duygulandırdı

Les Ottoman’s Hotel’in sahibi Ahu Aysal, otelinin birinci kuruluş yıldönümü için geçtiğimiz aylarda görkemli bir davet vermişti. Aysal, kendi doğum gününde ise hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Yakın dostu Mine Mısırlıoğlu, aynı günde doğan erkek arkadaşı Murat Özkan ve Ahu Aysal için sürpriz bir parti hazırlamıştı. Parti içinse Beyoğlu’nda yeni açılan Misafir Suit adlı mekan seçilmişti. Ahu Hanım, birkaç arkadaşıyla buluşmak için geldiği bu mekanda eşi, kızları ve dostları tarafından karşılanınca duygusal anlar yaşadı. Tıpatıp Show grubunun şovları, Aysal’ın 52’nci yaş kutlamasını unutulmaz kıldı. Bu keyifli geceyi sadece Hafta Sonu dergisi görüntüledi.

Tıpatıp Show grubunun kurucusu Besim Kazado, İpek Tuzcuoğlu ve partinin organizatörü Mine Mısırlıoğlu bir arada...

Sema Çelebi, Ahu Aysal’ı gece boyunca öpücüklere boğdu.

Ahu Aysal, doğum günü pastasının mumlarını, Nurçin Özsoy ve kendisiyle aynı gün doğan Murat Özkan ile birlikte üfledi.

Çırağan’da ’Teknikler ve Renkler’

Ressam Devrim Erbil’in "Teknikler ve Renkler" adlı sergisi, önceki akşam Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi’nde açıldı. 2009’da sanat yaşamının 50’nci yılını kutlayacak olan Devrim Erbil’i sergi açılışında dostları Pınar Kartaltümer ve Ayşe Sipahioğlu da yalnız bırakmadı. 30’a yakın eserin yer aldığı sergi, 4 Aralık akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Patronlar fuarda

Kağıt ürünleri ithalatçısı ETAP Dış Ticaret, Beylikdüzü Tüyap Ambalaj Fuarı’nda stant açtı. Etap Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gündoğdu, Gönül Topaloğlu ve Ergün Topaloğlu’nun hazır bulunduğu stantta, manken Nilay Dorsa da küçük bir tanıtım yaptı.

Bodrum’da bayram

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, 29 Ekim tatilinden yararlanarak sonbaharda Bodrum’un keyfini çıkarmak isteyenler için "4 gece kal, 3 gece öde" paketi hazırladı. 26-31 Ekim tarihleri arasında Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da konaklamak isteyenler, KDV ve kahvaltı dahil tek kişilik odada 203, çift kişilik odada ise 233 Euro’dan başlayan fiyatlar ödeyecekler.

Gelecek yılın gözlük modası

Gözlük markası Osse, 2008 modellerini geçtiğimiz gün bir defileyle tanıttı. Enis Özkan’ın organize ettiği defilede ünlü mankenler Ece Gürsel, Esra Eron, Simge Tertemiz, Mert Öcal ve İsmet Özhan podyuma çıktı.
Yazarın Tüm Yazıları