Üç fidan, Kırklareli’de anıldı

Güncelleme Tarihi:

Üç fidan, Kırklareli’de anıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 19:46

Üç fidan, Kırklareli’de anıldı

Haberin Devamı

KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ Belediye Başkanlığı Kültür Etkinlikleri kapsamında, Kırklareli Kent Konseyi, Kırklareli Eğitim-Sen Şubesi ve Kırklareli Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şubesi'nin katkılarıyla, ölüm yıldönümlerinde Deniz Gezmiş ve arkadaşları çeşitli etkinliklerle anıldı.

Rektörlük Kültür Merkezi Salonu’nda, gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kitap dağıtımı ve imza etkinliği ile başlayan program söyleşi ile devam etti. Program, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun açılış konuşması ile başladı.

Kesimoğlu konuşmasına Nazım Hikmet'in, ‘Delikanlım’ şiiri ile başladı ve konuşmasını Cahit Sıtkı Tarancı’nın ’Memleket İsterim’ şiiri ile tamamladı. Kesimoğlu’nun konuşmasının ardından Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın okul ve koğuş arkadaşları olan Tuncer Sümer, Mete Ertekin, Abdullah Nefes anılarını paylaşırken müzisyen Cahit Berkay’da söyleşide bir konuşma gerçekleştirdi. Söyleşinin sona ermesi ile birlikte Başkan Kesimoğlu, konuşmacılara teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Etkinlik, Türk Anadolu Rock Müziği'nin efsane gruplarından ‘Moğollar’ grubunun verdiği konser ile son buldu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!