'Üç büyükler'i herkes ÅŸampiyon yapar'

Güncelleme Tarihi:

Üç büyükleri herkes şampiyon yapar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2003 13:02

Konyaspor, teknik direktör Ziya Doğan ile 5 aylık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Konyaspor'a büyük iddialarla geldiğini vurgulayan Ziya Doğan, önemli hedefleri olan bir takımla anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi. Doğan, "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ı herkes şampiyon yapar. Ben Anadolu'da bir ilki başarmayı istiyorum." dedi.

Haberin Devamı

Konya Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreninde, Doğan, başta Konyalılar olmak üzere hemen herkesi şaşırtacak bir çıkış yapacaklarını ifade etti.

İddialı olmayı çok sevdiğini başarısındaki sırrın da bunda gizli olduğunu ifade eden Doğan,  "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ı herkes şampiyon yapar. Ben Anadolu'da bir ilki başarmayı istiyorum. Konyaspor'un başarısını Avrupa'da çıkan gazetelerin yazması için çok iş yapmalıyız. Bugüne kadar doğru karar vermek için düşündüm ve verdiğim bu karar için çok mutluyum. Az konuşup çok iş yapacağız. Konyaspor'un potansiyeli çok yüksek.''  dedi.
   Â
"TERCÄ°HÄ°M, AGRESÄ°F FUTBOLCUDAN YANA"
    Â
DoÄŸan, yapılacak küçük takviyelerle farklı bir takım oluÅŸturmayı hedeflediÄŸini belirterek, ''SaÄŸlam bir Konyaspor oluÅŸturacağız. Bunun için oyun yapısı itibariyle tercihim agresif futbolcudan yana. Önce bazı sıkıntıları gidermeliyiz. Takıma herkes sahip çıkmalı'' dedi.Â

Haberin Devamı

Konyaspor BaÅŸkanı Mehmet KöseoÄŸlu ise DoÄŸan ile ilk etapta 5 aylıksözleÅŸme imzaladıklarını söyledi. Hedeflenen noktaya gelinmesi durumunda gelecek için tekrar görüşeceklerini ifade eden KöseoÄŸlu, ''Konyaspor ÅŸu anda sıralamada 13. sırada. Bu takımın göreceÄŸi en alt sıradır. Önemli bir çıkış yakalayacağız. Sıkıntı duyulan mevkilere yapılacak transferlerden sonra çok güçleneceÄŸiz'' diye konuÅŸtu.Â

Daha sonra, Ziya DoÄŸan kendisini 5 aylığına yeÅŸil-beyazlı renklerebaÄŸlayan sözleÅŸmeye imza attı.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!