Üç Boyutlu Hareketli Kitap Tasarımı Atölyesi Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Üç Boyutlu Hareketli Kitap Tasarımı Atölyesi Çalışmaları Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 16:03

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI ÇOCUK HAKLARI BİRİMİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ÜÇ BOYUTLU HAREKETLİ KİTAP TASARIMI ATÖLYESİ” ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk Hakları Birimi tarafından düzenlenen “Üç Boyutlu Hareketli Kitap Tasarımı Atölyesi” çalışmaları devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi’nin çocuk haklarının bilinirliğinin ve farkındalığının sağlanması amacıyla oluşturduğu “Üç Boyutlu Hareketli Kitap Tasarımı Atölyesi” çalışmaları öğrencilerden büyük ilgi gördü. Düzenlenen atölye çalışması ile çocuklar, sanatsal ve yazınsal becerilerini sergiledikleri üç boyutlu kitap ile “çocuklardan çocuklara” aktarımda bulunmuş olacaklar. Yaratıcı yazma ve öykü oluşturma atölyesi çocuk kitapları yazarı Nilay Yılmaz ve Üç Boyutlu Kağıt Mühendisi Grafiker Burhan Bilgiç tarafından verilen eğitimlerde çocuklar, kendi yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayarak, eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!