Ubuntu Partisi barajı geçecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Ubuntu Partisi barajı geçecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 12:12

Oyunuz kime? Hâlâ karar veremediyseniz, size en ‘uzaylısından’ bir alternatif: Ubuntu Partisi. Salı günü İstanbul’da konferans verecek araştırmacı Michael Tellinger tarafından kuruldu. Bütün dünyada örgütleniyorlar, yönetime gelirlerse insanlığı paradan kurtarmayı vaat ediyorlar. Erich von Däniken mi? Boş verin onu, Tellinger el yükseltiyor: Evet, uzaylılar Dünya’yı ziyaret etti. Yeni olan şu ki, biz de onların altın madenlerinde çalıştırmak için klonladıkları kölelerin torunlarıyız...

Haberin Devamı

Güney Afrika uygarlıkları üzerine çalışıyorsunuz. Sizce bulgularınız, insanlığın bilinen tarihinde ne değiştirdi?
Güney Afrika’da 10 milyondan fazla taştan çember ve harabe ortaya çıkardım. Bunlar insan ya da hayvanlar için meskenler değil. Ses ve rezonansı kullanarak çok kuvvetli elektromanyetik alanlar oluşturan enerji jeneratörleri. Bugüne kadar bilinmeyen bir uygarlık. 250 bin yıl öncesine gidiyor. Şimdiye kadar hiç düşünülmemiş ölçekte altın madenciliği yapıyorlardı.

Bu hikâyeyi bir yerden hatırlar gibiyim: Erich von Däniken hakkında ne düşünüyorsunuz? Onun ‘Tanrıların Arabaları’ gibi kitaplarda anlattıklarıyla ortak sonuçlara vardığınızı düşünüyor musunuz?
Evet. ‘Antik Astronotlar Teorisi’yle ilgili fiziksel kanıtlar ortaya koydum. İleri teknolojilerine ve yeteneklerine ilişkin somut kanıtlar...

Haberin Devamı

Ubuntu Partisi barajı geçecek mi
‘Tanrıların Köle Türü’ ve ‘Afrikalı Tanrıların Tapınakları’ gibi kitapları olan Tellinger’in konferansı 3 Kasım Salı günü saat 19.30’da Taksim, Bilgi Paylaşım Merkezi’nde. (0212) 245 29 42. Tellinger’i dinlemeye Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ’ın da gitmesi bekleniyor. 

PARAYA DEĞİL, BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR 

Bir de kölelerden bahsediyorsunuz. Onlar nerede devrede giriyor?
Güney Afrika’daki taş kalıntılar, Sümer tabletlerinde okuduklarımızın fiziksel kanıtı: Yani Anunna tanrılarının altın aramak için dünyaya geldiklerinin ve Abzu’da büyük bir altın madeni imparatorluğu kurduklarının... Abzu, Güney Afrika. İnsanoğlu aslında Anunna tanrıları tarafından klonlanmış bir tür. Bunlar, yüzlerce bin yıl önce altın aramak için dünyaya gelmiş ve altın madenlerinde köle olarak çalışması için bizi klonlamış çok gelişmiş varlıklar.

Ubuntu Partisi barajı geçecek mi
Bu şekiller size anlamsız geliyor olabilir ama Tellinger’e göre bulduğu bu yerleşimler astronomik şekilde dizilmiş. Tellinger ayrıca Göbeklitepe çalışmalarının da son 1000 yılda yapılan en önemli kazı olduğunu ve burada bulunanların Güney Afrika’dakileri hatırlattığını söylüyor.

Haberin Devamı

Siz de bu kanıtlardan yola çıkarak Ubuntu Hareketi’ni kurdunuz...
Ubuntu Özgürlük Hareketi, insanlara kökenlerimiz ve bizi köleleştiren paranın kökenlerini öğreten küresel bir yüksek bilinç hareketi. Paranın veya benzer hiçbir değişim mekanizmasının olmadığı bir dünyayı anlatıyoruz. Para aslında hiçbir şey yapmaz. Her şeyi yapan, var eden insandır. İnsanların her seviyedeki gayretinde bolluk yaratmak için sadece ve sadece birbirimize ihtiyacımız var, paraya değil. Ubuntu Partisi de rekabet yerine işbirliği içinde çalışmayı ve birliği savunan bir siyasi parti.

Paraya ve bankacılık sistemine neden bu kadar takıntılısınız? ‘Fight Club’ (Dövüş Kulübü) filminin sonundaki gibi dünya finansal sistemi çökse ortalık cennet mi olacak?
Bakın para, küresel elitin insanlığı köle olarak tutmak için kullandığı bir araç. Gezegenimizde özgürce yaşamak ve bolluk için paradan kurtulmamız gerek.

Haberin Devamı

Ubuntu Partisi barajı geçecek mi

BULUŞLARI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLDÜLER 

Biz tarihe düşkün bir halkız. Peki bu kurduğunuz sistem içinde Türkiye’yi ve biz Türkleri nereye koyuyorsunuz?
Türkiye, birçok eski yapıyla dünyanın çok önemli bir parçası. Göbeklitepe, son 1000 yılda yapılan en önemli kazı. Diğer eski yerleşim yerleriyle aynı çizgiyi takip ediyor ve Güney Afrika’dakileri hatırlatıyor. Bunların hepsi büyük miktarda enerji üreten dev makineler. Elektrik akımını yansıtan karmaşık yapılar. Tıpkı bir ağ gibi onları birbirlerine bağlayan kanallar var.

Bedava elektriğin gerçekten mümkün olduğuna inanıyor musunuz?
Tabii ki. Dünyaya bedava enerji sağlayacak teknoloji ve cihazlar üreten sayısız bilim insanı ve mucit var. Yönetici elitler tarafından onların bu çabalarının üstü hep örtüldü. Buluşları yüzünden susturuldular, hatta öldürüldüler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!