U19 Kadın Milli Takımı Manavgat'ta kampa girdi

Güncelleme Tarihi:

U19 Kadın Milli Takımı Manavgatta kampa girdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 17:12

U19 Kadın Milli Takımı Manavgat'ta kampa girdi

Haberin Devamı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- TÜRKİYE U19 Kadın Futbol Milli Takımı, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yapılacak U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elit Tur Grup maçları hazırlıklarına başladı.
Türkiye U19 Kadın Futbol Milli takımı, elit tur 2'nci grup maçları için Manavgat'taki The Sense Otel'de kampa girdi. 5, 7 ve 10 Nisan'da Manavgat'taki Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanacak Elit Tur maçlarında Türkiye, İngiltere, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti aynı grupta mücadele edecek. Grup maçlarında milliler 5 Nisan'da İngiltere ile 7 Nisan'da Çek Cumhuriyeti ve 10 Nisan'da Danimarka ile karşılaşacak. 
Kadın milliler grup maçlarının oynanacağı tesislerde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Suat Okyar yönetiminde milli futbolcular, antrenmana koşuyla başladı. Isınma hareketleri ve pas çalışması yapan milliler, antrenmanı tek kale maçla bitirdi.
U19 Kadın Futbol Milli Takımı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Gamze Nur Yaman (Beşiktaş), Bedriye Cam (Şanlıurfa Gençlik ve Spor), Sema Polat (Fomget Gençlik ve Spor), Şevval Alpavut (Fomget Gençlik ve Spor), Nurdan Yurdakul (Ovacık Gençlik Spor), İrem Yıldırım (1.FFC Frankfurt), Neslihan Diken (MSV Duısburg), Derya Arhan (Karadeniz Ereğli Belediyespor), Rabia Civan (Karadeniz Ereğli Belediyespor), Damla Bozyel (Karadeniz Ereğli Belediyespor), Selin Ertan (TSV Lımmer), Sümeyra Kıvanç (Kocaeli Harb-İş Spor), Bilge Su Koyun (Beşiktaş), İlayda Civelek (Beşiktaş), İrem Eren (Beşiktaş), Demet Kılınç (1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor), Seda Nur İncik (1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor), Birgül Sadıkoğlu (Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor), Kader Hançar (Ataşehir Belediyespor), Zeynep Gamze Koçer (Beşiktaş), Esra Manya (1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!