U17 Milli Takım Galler'i devirdi

Güncelleme Tarihi:

U17 Milli Takım Galleri devirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2012 18:16

U17 Kız Milli Takımımız, Letonya'da oynanan UEFA Kızlar U17 Avrupa Şampiyonası I. Eleme Turu 10. Grup'taki ilk maçında Galler'i 2-0 yendi.

Haberin Devamı

Riga şehrindeki SB Arkadija Stadı'nda oynanan karşılaşmada gollerimizi 16. dakikada ve 72. dakikada (Penaltıdan) Ebru Topçu kaydetti.

Grupta oynanacak günün diğer maçında ise Norveç ile Letonya karşı karşıya gelecek.

Teknik Direktör Nur Mustafa Gülen yönetimindeki U17 Kız Milli Takımı'nın aday kadrosuna şu oyuncular bulunuyor:

Ayşe ÖNAL (Beden Eğitimi ve Spor Merkezi Spor), Kübra BERBER, Mihriban TOPAL, Semanur AKBAŞ (Derince Belediyespor), Zeynep ERDOĞAN (Fomget Gençlik ve Spor), Betül ÖZTÜRK, Beyza KOCATÜRK, Serra ÇAĞAN (İzmit Belediyespor), Berna YENİÇERİ, Ebru TOPÇU, Cansel DURMUŞ (Karadeniz Ereğlispor), Hatice CERDİK (Konak Belediyespor), Esra ÖZKAN (Marmara Üniversitesi Spor), Bahar GÜVENÇ, Şefika ALTINDAL (Medical Park Antalyaspor), Aylin DİŞLİ, Banu Büşra BAŞEL (TSV Bayer 04 Leverkusen), Meliha Sophie ERGEN (TSV Schott Mainz e.V).

Haberin Devamı

44 takımın 11 grupta mücadele edeceği I. Eleme Turu maçları sonunda gruplarını lider tamamlayan takımlar ile gruplarındaki birinci ve üçüncü takımlarla yaptıkları maçlara göre belirlenen en iyi 5 ikinci takım II. Eleme Turu'na çıkmaya hak kazanacak. 16 takımın mücadele edeceği ve gruplarında birinci olan takımların bir üst tura çıkacağı II. Eleme Turu maçlarından sonra 4 takım finallere katılacak. 2012-13 U17 Kızlar Avrupa Şampiyonası finalleri Haziran 2013'te İsviçre'de yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!