U16 Ligi'nde Bursa şampiyonu TOFAŞ oldu

Güncelleme Tarihi:

U16 Liginde Bursa şampiyonu TOFAŞ oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 10:12

U16 Ligi'nde Bursa şampiyonu TOFAŞ oldu

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - TOFAŞ Yıldız Basketbol Takımı, U16 Erkekler Ligi Play-off Grubu’ndaki son maçında Yeşimspor’u 58-75 yenerek Bursa şampiyonu oldu ve adını AA Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.

U16 Yıldız Erkekler Bursa Ligi’nde play-off heyecanı bugün oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final niteliğindeki son maçta TOFAŞ Yıldız Basketbol Takımı, Yeşimspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada ilk çeyreği 28-18 geride kapatan Mavi Yeşilliler, soyunma odasına da 42-37 geride girse de etkili oyunuyla üçüncü çeyrek oyunda hakimiyet kurmayı başardı. Son çeyreğine 48-57 öne girdiği karşılaşmayı 58-75 kazanan TOFAŞ, şampiyonluğunu ilan ettiği maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Gülhan Öztürk’ün öğrencileri bu sonuçla 7-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek AA Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

TOFAŞ’ın şampiyonluğuyla tamamlana U16 Yıldız Erkekler Bursa Ligi’nde Yeşimspor ikinci olurken, Bursaspor ise üçüncü sırada yer aldı. Bursa ikincisi olan Yeşimspor’a kupa ve madalyalarını TOFAŞ U16 Takımı Başantrenörü Gülhan Öztürk; birinci TOFAŞ’a ise kupa madalyalarını Yeşimspor’un Başantrenörü Cem Çağal takdim etti.

Şampiyonluk kupasını havaya kaldıran kaptan Ata Can Atsüren eşliğindeki TOFAŞ U16 Takımı’nın sergilediği özel koreografi ise salondaki basketbol severlerden alkış aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!