TYSD Balıkesir Şubesi'nden kuruluş yıldönümü yemeği

Güncelleme Tarihi:

TYSD Balıkesir Şubesinden kuruluş yıldönümü yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 10:40

TYSD Balıkesir Şubesi'nden kuruluş yıldönümü yemeği

Haberin Devamı

BALIKESİR'de Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Şubesi, 90’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle bir yemek düzenledi.

Yemeğe, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Karesi Belediye Başkanı AK Partili Yücel Yılmaz, TYSD Balıkesir Şube Başkanı Nur Altınsoy, dernek üyeleri ve hayırseverler katıldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1928 yılında kurulan ve Türkiye’nin ilk sivil toplum kuruluşlarından biri olma özelliğini taşıyan TYSD'nin, önemli bir görev icra ettiğini hatırlatan Başkan Yılmaz, Karesi Belediyesi olarak Derneğin çalışmalarına gereken desteği vermeye hazır olduklarını açıklayıp, şunları söyledi:

"Sevgiye destek olmaya ve paylaşmaya engel yok. Tüm bu hizmetleri gönüllülük esasına göre yapan, hiçbir çıkar amacı gözetmeyen bu dernek, her türlü takdire layıktır. Biz Karesi Belediyesi olarak, yardımseverlerimizin her zaman yanında olacağız.”  

Kaymakam Demir, yardım sevenlerin her zaman takdir edilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Türkiye Yardım Sevenler Derneği, ülkemizin 81 ilinde ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalışıyor. Balıkesir’de de nerede yardım isteyen birileri varsa bu kuruluşumuz orada. Dernek başkanı Nur Altınsoy’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!