Tyçp Kapsamında Çalışacak Olan İşçiler Kura İle Belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Tyçp Kapsamında Çalışacak Olan İşçiler Kura İle Belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 17:50

KAHTA İLÇESİNDE TYÇP KAPSAMINDA ALINACAK İŞÇİLER KURA İLE BELİRLENDİ

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde İşkur tarafından Toplum Yararına Programı kapsamında okullarda temizlik görevlisi olarak çalıştırılacak olan işçiler kura ile belirlendi.
15 Kasım’dan 15 Haziran tarihleri arasında TYÇP kapsamında okullarda temizlik görevlisi olarak çalıştırılacak olan 144 kişi kura ile belirlendi. 1808 kişinin müracaat ettiği iş için, 144 asil, 144 yedek isim belirlendi.
Kahta Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda çekilen kuraya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek’te katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tünçmen ilk kurayı çekmesiyle kura işlemi başladı.
Kura çekiminde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, "Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarımızda temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere İşkur kapsamında alınacak 144 kursiyer kardeşimizi kura ile belirledik. Ben hakkınızda hayırlı olanın Cenab-ı Hak tarafından takdir edilmesini diliyorum. Şimdiden hepinize hayırlı olmasını diliyorum. Kurada ismi çıkmayan arkadaşlarımızın da üzülmemesini istiyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!