Twitter mobil reklamcılıktaki birinci yılını yeni ürünlerle kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Twitter mobil reklamcılıktaki birinci yılını yeni ürünlerle kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 17:22

En popüler sosyal ağlardan biri olan Twitter mobil reklamların birinci yılını yeni ürünlerle kutluyor. Twitter yaptığı duyuruyla yeni ürünlerini duyurdu

Haberin Devamı

Günümüzde sosyal medya ağları arasında, gündemi belirleme özelliği ve dünyanın en büyük sosyal ağlarından biri olarak akla ilk önce Twitter geliyor. Twitter, bir sosyal ağ ve mikroblog sitesidir. Kullanıcılarına 140 karakterlik kısa mesajlar paylaşmaya izin veren sosyal paylaşım ağı, dünya ve ülkelerin gündemlerini belirliyor. Hatta bu gündem belirleme öyle boyutlara vardı ki, son yıllarda dünya ve Türkiye gündeminde geniş yankılar uyandıran birçok haber Twitter üzerinden duyuruldu.

Sürekli olarak kendini yenileyen, yeni kullanım özellikleriyle kullanıcılarının karşısına çıkan Twitter yeni ürünleriyle birinci yılında kullanıcılarının karşısına çıktı.

Twitter, geçtiğimiz yılın Haziran ayında ilk kez mobil uygulama üzerinde sponsorlu reklamlarını göstermeye başlamıştı. O günden bu yana farklı reklam modelleriyle karşımıza çıkan ve mobil reklamcılık deneyimini geliştirmek adına bazı satın almalar da yapan Twitter, hedefleme seçeneklerini geliştirmişti.

Haberin Devamı

Twitter yaptığı duyuruyla, mobil reklamların yıl dönümünde yeni ürünlerini duyurdu. Bunlardan ilki artık videolar Twitter akışında görüntülenebilecek ve kullanıcıları uygulama indirmeye yönlendirebilecek. Video app card adı verilen ürünle reklam verenler, uygulamalarıyla ilgili videoları da buradan paylaşarak uygulamalarının indirilmesine kullanıcıları teşvik edebilecek.

Twitter yaptığı bu yeni ürün duyurusunun yanı sıra bazı optimizasyon seçeneklerini de sunmaya başladı. Bildiğiniz gibi Twitter reklamlarının yönetilmesi artık mobil uygulama üzerinden de mümkündü. Reklam vermeyi ve yönetmeyi kolaylaştırmak amacıyla yola çıkan Twitter, teklif maliyetleri de reklam verenlerden toplayacak ve tabii ki optimizasyon olanağıyla reklam verenlerin daha çok ilgisini çekmeye çalışacak.

Twitter artık doğum gününüzü de kutlayacak

Twitter’a doğum gününüzü kaydettiğiniz takdirde takipçileriniz ile birlikte doğum gününüzü kutlayabilecek, diğer takipçilerinizle beraber renkli balonlar ve animasyonlarla sosyal ağ partisi düzenleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

Bu uygulama etkinliği tamamen sizin tercihinize kalıyor. Doğum gününüzü girmediğiniz takdirde bu uygulamadan yararlanamayacaksınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!