Twitter kavgası

Fanatik Galatasaraylı işadamı Mehmet Aslan ile Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, spor salonunda kavga etti!

Haberin Devamı

Gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan, fanatik Galatasaraylıdır. Takımını desteklemek için yurtdışı deplasmanlara dahi giden Aslan, duyduğuma göre bu tutkusu uğruna Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu’yla da kavgaya tutuşmuş!
İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin spor yaptığı Bebeköy MAC’de karşılaşan ikili arasındaki tartışma, ağız dalaşıyla başlamış. Belözoğlu, “Twitter’dan bana atıp tutuyorsun, şimdi de konuşsana. O yazdıklarını sileceksin!” diye bağırdığı Aslan’ı tartaklayarak dışarı çıkarmış.
Spor salonundakilerin araya girmesi ve Aslan’ın uzaklaşmasıyla olayın büyümesi engellenmiş...

Özledik

Geçtiğimiz mart ayında evinin önünde düşerek kafasını yere çarpan ve kaldırıldığı hastanede beyin kanaması sonucu vefat eden Sexxy-S adlı mayo markasının sahibi Seval Birinci, 50’nci yaş gününde arkadaşları tarafından anıldı. Turgay Çolakoğlu’nun ev sahipliği yaptığı Sur Balık’taki geceye Arte Tahir, Pınar Aylin ve Ozan Ekşi de katıldı. Arkadaşları, Birinci’nin fotoğrafları ile poz verdi.

Haberin Devamı

Kebap, steak ile buluştu

Günaydın Et ve Restoranları Grubu Kurucu Ortağı Cüneyt Asan, Kebap ve kasap & steak house konseptlerini Acarkent’teki şubesinde bir araya getirdi. “Et profesörü” olarak anılan Asan, ev sahipliğini de üstlendiği açılışta birbirinden leziz etler pişirdi. Özlem Yıldız da bir ara ızgaranın başına geçerek Asan’dan et pişirme teknikleri öğrendi, döner kesip lahmacun yaptı. Açılışa Yıldız’ın yanı sıra Hande-Erdinç Acar, Selda-Mehmet Topal da katıldı.

Karma–Şık

Tasarımcı Zeynep Erol, ahşap ve elmas gibi farklı malzemeleri bir araya getirerek hazırladığı “Karma–Şık” adlı yeni koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki Zeynep Erol Takı Galerisi’nde tanıttı. “Bazen gerçekle hayal birbirine girer. İşlenmiş olanla işlenmemiş olanı, elmasla tahtayı, toprakla altını karıştırıp ‘Karma–Şık’ı yaratırsın” diyen Erol’un koleksiyonunu 31 Aralık’a kadar Atiye Sokak’taki Zeynep Erol Takı Galerisi’nde görebilirsiniz.

New York’tan İstanbul’a

Angelina Jolie, Eva Mendes, Jennifer Aniston, Cameron Diaz gibi Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği Kate Spade New York, İstanbul’daki ilk mağazasını Demsa Group bünyesinde İstinye Park AVM’de açtı. Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliği yaptığı açılışta, markanın 2013-2014 sonbahar-kış koleksiyonu da tanıtıldı.

Haberin Devamı

Ailece hünerlerini sergilediler

Tasarladığı mücevher ve aksesuvarları 2003’ten bugüne B Point markasıyla satışa sunan Bilgün Dereli, markasının 10’uncu yılını Zorlu Center’daki yeni mağazasında kutladı.
Dereli’yi yeni yıl koleksiyonunu tanıttığı kutlamada iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra kızları da yalnız bırakmadı. Elif Boyner’in video art eserleri ile özel olarak dekore ettiği B Point mağazasında, Emine Boyner Kürşad el yapımı seramiklerini sergilerken, DJ kabinine geçen Ayşe Boyner de müzik performansıyla davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Yazarın Tüm Yazıları