Twitch'ten Seksi Kıyafet Yasağı

Güncelleme Tarihi:

Twitchten Seksi Kıyafet Yasağı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 12:38

Oyun ve internet dünyasının en çok tercih edilen canlı yayın platformlarından olan Twitch'te, Amazon tarafından satın alınmasının ardından ilk büyük değişiklik gerçekleşti.

Haberin Devamı

2011 yılından bu yana aktifliğini sürdüren canlı yayın platformu Twitch'te, özellikle yayıncıları yakından ilgilendiren bir kural değişikliği gerçekleşti.

Kullanıcı sözleşmesi bölümüne gelen yeni maddelere göre artık yayıncılar canlı yayın esnasında iç çamaşırı, mayo veya cinsel nitelikli çağrışımlara neden olan kıyafetler giyerse cezaya maruz kalacak.

Twitch oldukça kararlı

Genellikle oyunlar için canlı yayın aktarımı olarak kullanılan Twitch'in böyle bir yol izlemesindeki neden ise, buranın oyun platformu dışında başka bir şey ile anılmak istemiyor olmasıymış.

Bu yeni kuralın ardından bazı kullanıcılar "Ya sıcaklarda ne yapacağız?" şeklinde şikayette bulundu. ShiftDelete'in haberine göre, Twitch'ten cevap ise pek geçikmedi. "Sadece yüzünüzü web kamerasında kırparak yayın yapmaya devam edebilirsiniz, tercihler oldukça geniş." diyerek tutumlarında ne kadar kararlı olduklarını benimsettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!