Tuzlu suda Bienal

Güncelleme Tarihi:

Tuzlu suda Bienal
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 22:09

14’üncü İstanbul Bienali’nin başlığı ‘Tuzlu Su: Düşünce Biçimleri Üzerine Bir Teori’ olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Gelecek yıl 14’üncüsü 5 Eylül-1 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek İstanbul Bienali’nin başlığı ve kavramsal çerçevesi dün Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde yapılan basın toplantısıyla duyuruldu.

Toplantıya sergiyi “şekillendiren” Carolyn Christov-Bakargiev’in yanı sıra İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Genel Müdürü Görgün Taner ve İstanbul Bienali Direktörü Bige Örer katıldı. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, Koç Holding sponsorluğunda düzenlenecek ve farklı mekânlar ile şehre yayılacak bienalin başlığı ‘Tuzlu Su: Düşünce Biçimleri Üzerine Bir Teori’ olarak belirlendi.

Bu uluslararası sanat sergisi, 50’den fazla görsel sanatçının yeni işlerinin yanı sıra, içlerinde denizbilimci ve nörobilimcilerin de bulunduğu farklı alanlardan profesyonellere yer verecek. Boğaziçi ekseninde şehrin geneline yayılacak sergi, şiirsel ve siyasi olarak dünyayı şekillendiren ve dönüştüren, görünen ve görünmeyen farklı dalga sıklığı ve biçimlerini, su akıntıları ve yoğunluklarını ele alacak. Ayrıntılı bilgi için; bienal.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!