TÜYAP Kitap Fuarı son gün ne zaman? Fuar saat kaça kadar açık?

Güncelleme Tarihi:

TÜYAP Kitap Fuarı son gün ne zaman Fuar saat kaça kadar açık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 11:17

Her yıl binlerce kitapseveri ağırlayan TÜYAP Kitap Fuarı bu yıl 4 Kasım Cumartesi günü başladı. Devam eden fuarda birçok yayınevi, portföylerindeki kitapları kitapseverlere yüksek indirimlerle sunuyor. Peki birçok ünlü ismin de sevenleriyle buluştuğu TÜYAP Kitap Fuarı son gün ne zaman? Fuar saat kaça kadar açık?

Haberin Devamı

Yaklaşık iki haftadır süren TÜYAP Kitap Fuarı'nın son günü için araştırmalar başladı. 36. TÜYAP Kitap Fuarı'ndaki fırsatları kaçırmak istemeyen vatandaşlar, giriş- çıkış saatlerini de merak ediyor. Peki TÜYAP Kitap Fuarı son gün ne zaman? Fuar saat kaça kadar açık?

TÜYAP KİTAP FUARINA NASIL GİDİLİR?

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yer almaktadır. Özel araçlarıyla gitmek isteyen vatandaşlar için TÜYAP, Eski Hadımköy Yolu Caddesi'nde E-5 karayolu üzerinde kalmaktadır. Metrobüs ile gitmek isten vatandaşlar ise "Beylikdüzü TÜYAP" durağında inmeleri gerekmektedir.

FUARA GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR? SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Fuar bu sene de TÜYAP tarafından düzenlenen ve teması “Ütopya” olarak belirlenen ARTİST 2017 / 27. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştiriliyor. Öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olan fuarın giriş fiyatı ise 5 TL. İstanbul Kitap Fuarı hafta sonu 10.00-20.00, hafta içi ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuar, son günü olan 12 Kasım Pazar günü saat 19.00’da kapanacak

Haberin Devamı

36. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı Etkinlikleri

“İyi ki Varsın Edebiyat” teması ile hazırlıklarını sürdüren fuarda, yazar Ayla Kutlu çeşitli panel ve söyleşilerde okurlarıyla bir araya gelecek. Onur konuğu olarak davet edilen Kore ise, “İpek Yolu’nun iki Ucu: Türkiye ve Kore” başlığıyla ülke kültürleri ve yayıncılıkları üzerine bir dizi tanıtım gerçekleştirecek. Bettany Hughes, Fabián Escalante Font, Teresita Candia Ferreyra, Carlos Granes, Margriet Ruurs, Dmitry Glukhovsky konuk yazarlardan sadece bazıları.

GÜNLÜK ETKİNLİK TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!