Tuvalette yaşayan genç, yardım istiyor

Güncelleme Tarihi:

Tuvalette yaşayan genç, yardım istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 17:09

Tuvalette yaşayan genç, yardım istiyor

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, Yukarı Çöplü Köyü’ndeki yıkılan okulun bahçesindeki tuvalette kalan işsiz 28 yaşındaki Ali Yaycı, yardım bekliyor.
Eski okulun tuvaletinde yaşam mücadelesi veren Ali Yaycı, yazları köyde kurduğu naylon çadırda kaldığını ve kış mevsiminin başlamasıyla çadırın su geçirdiğini belirterek, maddi durumunun iyi olmadığını söyledi. Ali Yaycı, yalacak yerinin olmadığını, bu nedenle okulun kullanılmayan tuvaletinde yaşadığını söyledi.
Kendisine yardım edilmesini isteyen Yaycı, "Maddi olarak hiçbir şeyim yok, ailem yok, annem babam vefat etti, yalnız yaşıyorum. Akrabalarım var ancak onlarla da konuşmuyorum. Bana kimse sahip çıkmıyor, maddi durumum da kötü, ben kendim burada kalıyorum. Hafta sonları pazarda iş olursa orada çalışmaya gidiyorum. Çalıştıktan sonra da burada kalıyorum. Gölbaşı’nda evler pahalı, kiralar 300-500 lira, zaten kira da verecek maddi durumum yok, burada kalmak zorundayım. Geceleri soğuk oluyor. Köyde bir ev yapmak için çimento, demir, briket  yardımı istiyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!