Tütüncü'den tecrübe paylaşımı tavsiyesi

Güncelleme Tarihi:

Tütüncüden tecrübe paylaşımı tavsiyesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 12:08

Tütüncü'den tecrübe paylaşımı tavsiyesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Belediyeler Birliği'nin düzenlendiği Bilgilendirme ve Toplu Ulaşım İstişare Toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tecrübe paylaşımının önemine değinerek, "Belediyecilikte tecrübe paylaşımı, yolunuzu açar, yolunuzu aydınlatır ve başarıyı getirir" dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği, Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde Alanya'da, Bilgilendirme ve Toplu Ulaşım İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Belediyeler Birliği'nin, belediyelere bir ufuk verme, bir vizyon ortaya koyma, bir perspektif ve bir bakış açısı kazandırma anlamında çok önemli çalışmalar yaptığına değindi. Başkan Tütüncü, Türkiye'nin dört bir yanındaki yerel belediyeler ile iletişim halinde olan Türkiye Belediyeler Birliği'nin belediyelere yeni ufuklar açtığını kaydetti.

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığın da ikinci, belediye başkanlığı döneminde dokuzuncu yılında olduğunu belirten Başkan Hakan Tütüncü, "Belediyecilikte tecrübe paylaşımı çok çok önemli. Başkalarının neler yaptığını izlemeniz ve onların biriktirdikleri tecrübelerden istifade etmeniz, sizin yolunuzu açan, sizin yolunuzu aydınlatan ve sizi başarıya taşıyan en önemli unsurlardan biri. Hayatın her alanında olduğu gibi belediyecilikte de bu böyle. Farklı illerden arkadaşların bir araya gelmeleri, belirlenmiş konularda tecrübe paylaşımlarında bulunmaları, yapılan toplantılara katılımların sağlanması ve belli konular üzerinde odaklanmaları çok kıymetli. Belediyecilikte tecrübe paylaşımı, yolunuzu açar, yolunuzu aydınlatır ve başarıyı getirir" dedi.

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNDE ULAŞIM

Ulaşım konusunun en önemli belediyecilik hizmetlerinden birini oluşturduğuna değinen Hakan Tütüncü, "Türkiye'nin farklı illerinden gelen arkadaşların elde ettikleri tecrübeleri burada paylaşacak olmaları, pratiğe yönelik düşüncelerini müzakereye açacak olmalarını çok anlamlı buluyorum. Tüm belediyeler, hemşehrilerini modern hayatın sıkıcılığından çıkarıp, doğayla buluşturma ve çevre ile iç içe vakit geçirme anlamında çok önemli çalışmalar yapıyor. Biz de bütün belediyeler gibi bu çalışmalarımızı yapıyoruz.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!